Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
Fesztiváltrendek: Sziget 2009

2009. augusztus 25.   Vaspál Melinda

Fesztiváltrendek: Sziget 2009

A korábbi fesztiválok trendjeit figyelgetve, a Szigetre érkezve nem ért túl nagy meglepetés. Alig egy órája sétálgattam, figyelgettem, máris rájöhettem, hogy tulajdonképpen a Sziget az összes létező stílus olvasztótégelye.

Itt aztán tényleg minden volt, és nem csak zeneileg. Láthattam lecsúszottakat és felkapaszkodókat egyaránt, és ezt nem az alkohol mámor szintmérője alapján állapítottam meg, hanem öltözködési szempontból. A lecsúszott rockertől, a tarajos punkon keresztül, a woodstockot idéző hippiken át, a mai trendekig minden képviseltette magát a stíluspalettán.

A rikító színek nagy sikernek örültek a fiatalok körében, és nem csupán a ruhákra kell gondolni, hanem főként a kiegészítőkre. Rózsaszín, sárga, neonzöld, lila, kék mind-mind szembejöttek csillagformájú napszemüvegekben, karkötőkben, fülbevalókban és balerina cipőkben öltve testet. Láthattunk magyar népviseletet, terepmintás együttesbe bújt hölgyeket, török bugyogót, diszkó stílust idéző legginget, XXL férfiingbe bújt lányokat, és természetesen megmutatta magát a designerek által különféleképpen megragadott „future” motívum is, ez úttal Sziget módra.

Mint azt jól tudjuk, Lily Allen is tiszteletét tette országunkban, de ő sem a jól megszokott Chanel reklámkampányra emlékeztető ruhákat kiegészítőket viselte, hanem remekül azonosult a Sziget stílusával, megfűszerezve azt egy igazán odaillő outfittel és remek ezüst-fémes hatású sminkkel.

Beszéljenek azonban a képek, és zárás képpen még annyit, hogy már most várom a következő nyár fesztiváljait, újdonságait mind trendben, mind zenében!

Forrás képek: djz.hu