Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
A tökéletes cipő

2009. december 18.   Vaspál Melinda

2009. december 18.

A tökéletes cipő

Az ünnepek rohamos közeledtével szinte mással sem foglalkozom, mint, hogy ajándékokért kutatok és természetesen próbálok frappáns és ötledgazdag lenni, ami hát lássuk be, nem igazán szokott menni ha egy személynél többnek próbál valami személyre szabottat venni az ember.

A legnagyobb problémám azonban az, hogy az üzleteket végigjárva, folyamatosan látok olyan  cipőt, szoknyát, kabátot, szilveszteri strasszos blúzt, meg minden mást, amiről úgy érzem, hogy létfontosságú elem lenne a ruhatáramban.

Tegnap este is hasonló kutatást végeztem, ami éppen a tökéletes cipőre éleződött ki, és úgy gondoltam mással is megosztom kutatásaim eredményeit, hátha máson is segítek egy elkövetkező karácsonyi vagy éppen szilveszteri buli tökéletes kiegészítőjéhez inspirációt találni.

Jobbnál jobb darabokra bukkantam, sőt mi több van néhány olyan is, ami szinte fél áron van, és még épp befut szilveszterre ha mostanság rendeli meg az ember.

Íme két nagy kedvenc, a bordó lakkbőr Carlos by Carlos Santana és a szürke hasított bőr Harayuku Lovers, mindkettő elegáns, különleges, és 100 dollárba sem kerül. Ha valakit érdekel az elérhetőségük, jelentkezzen.

Carlos SantanaHarayuku Lovers

Badgley Mischka fehér szandálcsodája egy év végi esküvő lenyűgöző menyassuonyi ruha kiegészítője is lehetne, míg az aranybarna Marciano darab az extravagánsabb ízlés kedvelőit is magával ragadhatja.

Badgley MischkaMarciano

Íme két igazi szilveszteri party darab, csillogó, különleges, divatos, és hát amit a hölgyek lételemnek tartanak, figyelemfelkeltő. A fekete kövekkel kirakott szandált Balmain-nél kell keresni, míg az arany szegecsesen elegáns cipőkülönlegesség az aranytalpúak királyától, Christian Louboutin-től származik.

Árban ezek már húzós drabok, de ha nem is futja ezekre, az ötlet legalább ingyen van.

BalmainChristian Louboutin

A púder színű strasszos, csodás sarokdíszítésű Versace darabot leginkább ínyenceknek ajánlanám, míg a sötétkék YSL az abszolút aktuális platform kedevelőinek az igényeire való! Személy szerint az Yves Saint Laurent felé vonzódom:-)

VersaceYSL

Ez a sötétkék szandál Raphael Young-tól származik, és meg kell hagyni, remek az ízlése, és annak ellenére, hogy nagyon fiatal tervező, fényes jövő előtt áll, hisz ilyen cipőkkel hamarosan beleírja magát a köztudatba.

Raphael Young

És íme egy elmaradhatatlan platform ezüstszürke-kék kombinációjú Gucci darab, aminek a sarka adja a különlegességét, de mint magassarkú imádó is azt mondom, hogy a talpa ránézésre kicsit túl lőtt a célon, bár lehet, hogy pár órára ki lehet bírni benne. A sötétkék iránti szerelmem miatt sikerült találnom egy olyan Dior-t, ami egyszerűen mesés.

Gucci

Dior

Kezdésnek ennyi! Hamarosan jön a következő kutatás eredménye:-)) Addig is jó vásárlást mindenkinek, és ha ráakadnátok a legjobb cipőre, értesítsetek!

Vaspál Melinda