Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » szemöldök

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Kriszta
2008. Mar. 31. 17:57
Oké! Izgatottan várom a fejleményeket...
és sok szerencsét neked v. nektek a tökéletes sminktetoválás kiválasztásához! :)
(Azt hiszem, gonosz betűfaló manók vannak itt a fórumunkon, most nálam is majdnem kimaradt egy rakoncátlan betű, de még idejében visszakoboztam a manóktól!) :D
macskuszmara
2008. Mar. 29. 17:00
upsz, itt meg egy "d" betű maradt ki.. :)
macskuszmara
2008. Mar. 29. 16:47
Hát, köszi Nektek a sok tanácsot! Ígérem, Kriszta, hogy átgondolom, mielőtt belevágnék! És ne aggódj, nem vettem komolyan az uccsó mondatot, bár lehet, megkérem Fruzsi barátnőmet! ;) És megírom, ha lesz eremény, nekem v. neki..
Kriszta
2008. Mar. 29. 00:29
Persze, hogy vannak... ezt nem vitatjuk mi sem! Csak arra próbáltuk felhívni a figyelmet Marcellával, hogy nem árt alaposan utánajárni, hogy milyen szakember keze alá fekszik be az ember! De semmiképp sem akartuk elrettenteni Macskuszmarát a gondolattól! :)
Ha esetleg akad olyan olvasónk, akinek jól sikerült, igényes, természetes hatású szemöldöktetoválása van, kérem, hogy ossza meg velünk és macskuszmarával a tapasztalatait, hogy a hátrányai mellett az előnyeit is megismerhessük, mert félek, hogy most jól ráijesztettünk szegény macskuszmarára! Én csak annyi információt tudok, amit előzetesen már megírtam! Köszi! :)
Babygirl
2008. Mar. 28. 23:33
Sziasztok!
Azért vannak szépen tetovált, természetesnek tűnő szemöldökök is.
Én is gondolkoztam már rajta, de nekem hol fekete, hol szőke, hol barna a hajam, e szerint változtatom a szemöldököm színét is, úgyhogy amíg ilyen kísérletezős kedvemben vagyok, nem tetováltatok.
Kriszta
2008. Mar. 28. 20:09
Ha-ha! :))) Én azért nem akartalak ennyire elijeszteni, de tény és való, hogy én is láttam már olyan szemöldöktetováláson átesett lányokat, akiknek örökös csodálkozó, vagy rémült tekintetet kölcsönzött a félresikerült szemöldökük...
vagy azért, mert véletlenül felcsúszott valahogy a homlokukra, vagy mert akkora ívet kreált nekik az úgynevezett tetováló mester, hogy az már egy bohócnak is erős túlzás lett volna! :)
De szerintem nem kell aggódnod, ha kellőképpen utánajársz a dolognak és leinformálod a technológiákat, amikkel dolgoznak! Vagy küldd el egy barátnődet tesztalanynak! Ha-ha-ha... csak vicceltem, az utolsó sort ne vedd komolyan! :)
Kovács Marcella
2008. Mar. 28. 16:01
Itt van egy "t" betű, ez kicsúszotT valahogy az előző hozzászólásomból :)
Kovács Marcella
2008. Mar. 28. 16:00
A múltkor a tévében mutattak egy magyar lányt, aki kozmetikus, és a kozmetikus barátnője tetoválta a szemöldökét..."kicsit" elcsúszot, "kicsit" rossz színe lett, "kicsit" rossz lett az íve is...
Szegény lány nagyon hülyén néz ki, nem beszélve arról, hogy iszonyat sok alapozót kell tennie magára, hogy tompítsa a "kicsi" hibákat...
Szóval jól válaszd meg a mesterembert! ;
Kriszta
2008. Mar. 28. 11:32
Szia!
Ha nem vagy elégedett a szemöldököddel, mert esetleg túl ritka, túl halvány, vagy nem szép az íve, akkor érdemes elgondolkodnod a szemöldöktetováláson! De mielőtt még beleugranál a dologba, nem árt érdeklődnöd kölönféle kozmetikusoknál, hogy milyen technológiával dolgoznak. A sminktetoválás "piacán" ugyanis épp úgy megtalálhatók az elavult, több hátránnyal rendelkező, de olcsóbb technológiák, mint a méregdrága, de megbízható, és igényes külsőt eredményező eljárások! Én úgy értesültem, hogy a Long-Time-Liner technológia szinte állandó győztese a nemzetközi tartós smink versenyeknek, és már 20 éve nagy elismerés övezi, ugyanis ez az eljárás bizonyult a leggyengédebbnek. Drágának viszont drága, de úgy hiszem, ilyen esetben az ember inkább rászánja a pénzt, hiszen tartós sminkről van szó, ami jó pár évre tönkreteheti a külsőnket és a bőrünket, ha nem a megfelelő szakemberhez megyünk.
Mindenesetre szeretném, ha a döntés előtt tanulmányoznád ezt az oldalt, és rákeresnél a neten több sminktetováló technológiára is, az összehasonlítás miatt: http://www.longtimeliner.hu/

Egyébként, ennek a Long-Time-Liner technológiának az is a lényege, hogy nem szedik ki hozzá teljesen a szemöldöködet, a meglévő szemöldöködön készítik el a dúsítást, alak korrigálást, az ív meghosszabbítását, vagy a tónusozást, szálazott, vagy satírozott technikát alkalmazva. Így biztos lehetsz abban, hogy az eredmény természetes hatású lesz, és nem kell attól tartanod, hogy ha megunod, akkor esetleg nem fog visszanőni a szemöldököd, vagy másképp nő vissza.

A sminktetoválás tartóssága általában 2-3 év, de ez függ a technológiától, a festékminőségtől és személyes adottságoktól is! Ezért jól gondold át, hogy igazán szükséged van-e rá, mert ha meggondolatlanul döntesz, 2-3 évig el kell viselned az eredményt!
Én azt javaslom, hogy jó alaposan olvass utána, kérdezősködj, érdeklődj, mielőtt belevágnál, pláne, ha még nem vagy biztos magadban, hogy igazán akarod-e! Elsőként ezt kell eldöntened! :)
macskuszmara
2008. Mar. 26. 19:00
Mit gondoltok, érdemes lenne kitetováltatni a szemöldököm? Szerintetek, ha megunom, nő még úgy mint régen?