Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Glamour futás - Stiletto Run

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Mse
2008. Apr. 8. 21:58
Meg azt is átvehetnénk, nem tudom, kiktől, hogy már nem divat az agyonszolizott barna bőrszín...Madonna is mindig hófehér..
Kinga
2008. Apr. 7. 11:44
Ja, tényleg, a mai nap lehetne egy elő Stilleto Run, de legalábbis edzés az eseményre. Ha ma futni nem is biztos, hogy kell, de gyalogolni lehet eleget...csak kár, hogy esik az eső.

2008. Apr. 7. 10:55
Szerintem azt a jó szokást is át kellene venni New York trendi, tömeg(is)közlekedő dolgozóitól, hogy csak a munkahelyen váltsunk topánra, megkímélve így a lábunk és a drága cipőnk. Persze, aki nem bírja, hogy a BKV-n nyomorgó tömeg divatos lábbelije helyett egy koszos csukát bámuljon, billegjen nyolc centiken. Legalább a futást is gyakorolhatja. Ma akár esőben, otthon-munkahely között, maratoni távon. :)
jskave
2008. Apr. 6. 20:41
Sziasztok!

Szerintem nagyon mókás ez az ötlet. Futni magas sarkúban?! Én tuti nem lennék rá képes, mert nekem még a lépcsőzéssel is problémám van, de minden tisztelem azoké, akik megprobálják. Hajrá merész lányok! Aztán várom a beszámolót.... :)
Kovács Marcella
2008. Apr. 6. 16:39
Én erről nem tudok, de utána fogunk nézni. :)
Jövő héten egyeztetünk a Glamour-ral, ők mit tudnak erről, és megírjuk!
Varga Izabella
2008. Apr. 6. 01:14
Igazatok van abban, hogy tényleg némiképp veszélyes mutatvány 8 cm-es topánban szaladgálni, másrészről kissé elmebeteg és őrült ötlet... én gondolkozom, hogy elmegyek :)

Azt lehet tudni, hogy az előző versenyek alkalmával hányan kerültek kórházba? Vagy legalábbis szorultak orvosi segítségre?

Iza
Kovács Marcella
2008. Apr. 5. 22:47
Mai hírünkből kiderült szerkesztőségünk véleménye a Stiletto Run-nal kapcsolatban, de kíváncsiak lennénk Olvasóink álláspontjára is, kérjük írjátok meg itt a fórumon!