Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Fesztiválosdi

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Szlopóczki Janka
2008. Aug. 4. 14:12
Valmilyen szinten egyet kell értenem... Mert tényleg lehet olyat látni a városban mozogva, hogy a fiatal lányoknak (kilótól függetlenül) a divatkövetés egyet jelent a "rakj ki mindent jelszóval!". Pedig a szexy cicababa kultusz inkább egy sablon, mint egy stílus. 
Szóval én szurkolok mindazoknak akik, finom, igényes stílust követnek, mert ez az igazi kíhívás. Rálelni a saját stílusodra, ami igazán te vagy. Bár ha jobban belegondolok ez változhat. Például én 16 évesen más stílust követtem, mint most. Ti hogy vagytok ezzel?
Mse
2008. Aug. 4. 00:27
Erről egyébként nekem pont a te cikked jut eszembe, a rómás...
Írtad, hogy ott  az olasz nők milyen elegánsak, hogy semmi sallang, meg kihívás, kirívás, hanem klasszikusak, és tudom is, hogy ilyenek, és ez szerintem nagyon jó, mert sokkal inkább szól a nőiességről és a nőről, mintsem az, ami idehaza dívik...ez lehet, hogy durva lesz, majd kimoderáltok, vagy kifütyültök, de néha az az érzésem, hogy kurvákat gyártanak itthon - mármint kinézetre. 
Szlopóczki Janka
2008. Aug. 2. 18:55
Ez olyan, mint a semmilyen ember és az utálatos ember közötti különbség... (legalábbis nekem ez jut eszembe róla)
Az utálatos vagy épp rosszul öltözött ember valamilyen: lehet róla beszéni, van mit nézni rajta vagy lehet szeretni- nem szeretni. A semmilyen vagy a stílustalan kiábrándító, mert egyszerűen nem lehet semmit kezdeni vele. Csak van és kész. Olyan lényegtelenül, magának....
Angel
2008. Aug. 1. 18:02
"Jobban kedvelem a rossz stílust, mint a stílustalanságot." Ez a mondat megragadott, tetszik! :)
Továbbgondolva ezt: szerintetek mi a különbség a rossz stílus és a stílustalanság között?
Regős Adrienn
2008. Jul. 26. 14:04
...és kötött "vörzsön" :)-nekem tetszik mindkettő, talán a kötöttben még a befülledés problematikája is megoldott ;)
konnie.jpg
Regős Adrienn
2008. Jul. 26. 14:01
Valami ilyesmire gondoltam :)
Bőr....
2563091242_9d97f28195.jpg
Regős Adrienn
2008. Jul. 18. 12:15
huhhh , hát igen ez a másik véglet, mikor átvág ízléstelenbe, netán közönségesbe egy-egy " összeállítás"...
Én sem szeretem, viszont, egyesek így érzik jól magukat, s tényleg azt gondolják, hogy ők igazán jól öltözöttek épp...
John Galliano nyilatkozta egyszer egy interjúban " Jobban kedvelem a rossz stílust, mint a stílustalanságot" - mondott valamit.... :)
Regős Adrienn
2008. Jul. 18. 11:40
Mesélek-ünk, milyen volt a Sound, mert tegnap elfelejtettem :) Én szoknya csizma őrült vok, egyszer mindenképp kipróbálom nyáron.., találtam egy nagyon jó vajszínű nyári lyukacsosat a New Yorker-ben , szentem beszerzem :)- szólj ám, ha beszereztél Te is egyet s "botránkoztatunk" együtt :))
Székely Krisztina
2008. Jul. 15. 20:05
Én úgy vagyok a nyári csizma dologgal, hogy nem értem... Nyáron ugyebár meleg van. Nos, ha én felveszek egy csizmát, ami általában nem nyitott (ezért csizma) és nem is rövid a szára (ezért csizma), akkor abban a lábam egynhén szólva belefülled. Nem? Még akkoris, ha nem vastagon bélelt, téli darab. Szóval én ezért nem venném és veszem fel. 

A bulis öltözésről pedig: én is általában sortban (térdig érő kb, rövidebbet sosem hordok...) és rövid felsőben, valamint magassarkúban megyek. Mert táncolni magassarkúban tudok leginkább (bár a végére majd meghalok annyira fáj a lábam), a rövid naci - rövid top meg azért jó, mert végig táncolom az órákat és akármennyire nyitott a helyszín, akkoris folyik rólam a víz. A minél kevesebb ruha ezért célszerű. Bár ez én vagyok, én nem pasizni megyek hétvégén, mert van barátom. Én azért megyek, hogy az egész éjszakát végig táncolhassam, mert imádom :-) Ellentétben azokkal a hölgyekkel, akik egy éjszakára keresnek "partnert". 

Egyébként fesztiválra én is kényelmesben megyek, leginkább persze a Szigetre. Kényelmes cipő, ha esőt mondanak akkor pláne olyanban, amiért nem kár, mert úgyis mindenhol sár lesz és az sem baj, ha nyitott a drága. Plusz egy nem túl vékony de azért nem téli pulcsi mindig van nálam, mert reggel kell hazafelé... A csini ruhák az én esetemben is a szekrényben maradnak. 

Vélemény vége ... ;-) 
Dörnyei Marianna
2008. Jul. 15. 18:29
Irigyellek a Balaton Soundért...(Szia)Én mindig is nagyon szerettem volna nyári rövidgatyó és csizma párosítást felvenni, de bevallom, nem merem. Mert akkor olyan furán néznek rád, hogy nyár van, nem vetted észre? De a divat nem arról szól, hogy azt veszem fel, amiről múgy érzem, illik hozzám? Egy fesztiválon ez pedig még inkább megengedett kellene, hogy legyen. Amúgy a fesztiválokra szerintem inkább az alulöltözöttség jellemző és nem az izlésesség. Én mindig kényelmes cipőben és lazán megyek, magam mögött hagyva a csinos szerkókat!;-) Viszont számos jól öltözött fiúval lehet találkozni a Szigeten, akiknek nagy része mondjuk külföldi sajnos...