Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Általános beszélgetés » Dohányzás

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Eve
2008. May. 9. 15:24
Én nem dohányzom, de ez a kép olyan ijesztőőő, hogy ezután meg pláne nem fogok! :-)
Mse
2008. May. 9. 00:52
Én nem cigizem, de ha cigiznék, engem leginkább azzal lehetne jobb útra téríteni, hogy valaki képeken megmutatja, hogy mennyit romlik a bőr...hogy milyen csúfításokra képes a dohányzás.
keep_smoking.jpg
Napkori Éva
2008. May. 8. 20:11
Uhh, többek között én is ezért szoktam le:) ÁÁÁ, nagyon durván büdös és fúj...Ma már nem is értem hogy tudtam cigizni, akkor nem tűnt fel, hogy milyen büdi vagyok tőle. A ruhák és a lehellet.  
Napkori Éva
2008. May. 8. 20:08
Az tuti, hogy ne menj arra a cigi leszoktatós dologra, ahol ötezer Ft-rt leszoktatnak, úgy hogy egy ősrégi szocialista gépbe dobják az utolsó cikkedet, aztán elektródákkal teli aluminium valamit teszenek a fejedre....Neten még sokat olvashatsz róla, de nagy kamu az egész...Ezzel ámítják a népet, hogy átcseréli a szervezetedben a kis részecskéket...bla-bla. Tök hülyeség, palimmal voltam ezen, de felesleges pénzkidobás. Amúgy én meg egyik napról a másikra letettem, már csak buliban dohányzom, pia után ugye:) Pedig én is főiskolás vagyok...Nem szabad ám erre fogni, csak egyszerűen le kell tenni:)Üdv
Kovács Marcella
2008. Mar. 25. 22:53
Nekem pl. olyan szobabicajom van, ami méri a kalóriát...és rettenetesen elszomorít, hogy egy túró rudi ledolgozása mennyi energiámba kerül...80 kalória, de 80 kalóriányit tekerni nekem rengetegnek tűnik...párszor ezt végigcsináltam, azóta ötször meggondolom, mennyi édességet eszem ;)
Székely Krisztina
2008. Mar. 25. 13:34
Úgy szeretnék én is leszokni a cigiről! :( De ez a főiskola... meg a sok stressz... szóval egyelőre nálam kilátástalan a dolog, úgy érzem. De talán diploma után(?)
Papp Emőke
2008. Mar. 25. 09:40
A csokifüggés nőbetegség. Szólj a pasidnak, hogy törődjön veled többet, így a hormonokat, amiket a csokival próbálsz tudat alatt pótolni, pótolhatod az ö gyengédségével (jól hangzik, ugye?). Ha ez így nem működik, irány a jó kis alakformáló. Amikor a 116. felülésben nyögsz, talán eléggé elrettensz attól, hogy megegyél valamit, aminek a ledolgozásához ennyit kell gürizni! :))) S ha nem, legalább formában maradsz! Drukkolok! :)
Papp Emőke
2008. Mar. 25. 09:38
Én úgy tudom, hogy már rengeteg jó bogyó létezik a leszokásra. Persze a bogyók nem elegek. Kell hozzá nagyon sok akaraterő, és kevés stressz. A dohányzás többnyire stresszoldó pótcselekvés. A meditáció sokat segíthet, hogy erősítsd a lelked, ezáltal az álhatatosságod. Jó út önmagunk megismerésére, a határaink felfedezésére. De koleszban, dohányosokkal körbevéve, pláne vizsgaidőszak közepén ne próbálkoz... ilyen körülmények között még Buddhának sem menne. :)))
empa
2008. Mar. 25. 09:33
Én sosem dohányoztam, viszont csokifüggő vagyok. :( Szerintem ez még rosszabb. Nem telik el úgy nap, hogy ne egyek valami fincsi kis édességet. Így ugyan nem lesz sárga a kezem, se a fogam, viszont a körtérfogatom exponenciálisan növekszik. :(
Horváth Izabella
2008. Mar. 22. 22:01
Sziasztok!
Én is rengetegszer elhatároztam már, hogy abba hagyom, de nincs kitartásom és erőm hozzá. :(( Pedig tudom jól, hogy jót tenne az egész testemnek, na meg a pénztárcámnak is...
Másrészt, kollégiumban lakom, ahol minden második ember dohányzik, ha kimegyek a folyosóra, rögtön füstbe "botlom". Így nehéz nem rágyújtani... :(

Aki dohányzott, de már leszokott: hogy tette le???
Iza
ui.: Kellemes Húsvétot Nektek! :)