Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Márkamánia?

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Babygirl
2009. Jun. 17. 21:08
Talán ezért is van elég kevés stílusos pasas Mo-n.
Szoktam nézegetni az embereket és alig találok stílusos fickót. Hiába vesz fel egy öltönyt, attól még messziről lerí róla, hogy gagyi, vagy, ha nem gagyi, akkor a kiegészítőkkel szúrja el :)
Kéne nekik is egy divatoldal! :)
Mse
2009. Jun. 17. 20:58
Itthon nincs is divatkultúra.
Itt kábé semmilyen kutlúra sincs...
Shoegal
2009. Jun. 15. 11:46
Igen ez valóban így van, és felháborító! Szerintem az a magyarázat, hogy amíg külföldön a designer márkáknak múltjuk van, hogy úgy mondjam történelmük, addig itthon azért még eléggé gyerekcipőben járnak. Szóval külföldön, hosszú évek alatt nőtték ki magukat azzá amik, míg szép hazánkba érve a kapzsi emberek nem 25 év alatt akarják megtéríteni a befektetéseiket, hanem mondjuk 5 év alatt, vagy annál is kevesebb.....ezért a magas árak....szóval érni kell még itt a divatkultúrára!
zsuzso
2009. Jun. 14. 19:53
Az igaz, de a pasik meg nem tudnak olcsón vásárolni. Még a gagyi is drága náluk.
Ő kevesebbet vásárolnak, de sokkal többért.
Az én havi büdzsémből mondjuk veszek 5 szoknyát, két gatyát, 3 fülbit, addig a pasim vesz belőle egy farmert, vagy egy pulóvert (vagy másfelet )
Pati
2009. Jun. 12. 23:33
Az én pasim nehéz eset. Testépítő.....Nehezen találok neki ruhát, ráadásul még finnyás is. Egyébként  ő is a minőséget szereti. Szerencsére.
Rosamund
2009. Jun. 8. 18:44
 Hál'istennek az én pasim igényes ilyen szempontból :) Nem kínaizik. Mondjuk szerintem a fiúknak könnyebb dolguk van, mert nem akarnak hetente-havonta bevásárolni, mint mi, és nem szórják el feleslegesen a pénzt, hanem ami összegyűlik, azt valami minőségibb cuccra költik (ha akarják). 
Mse
2008. Nov. 1. 23:10
Az biztos, hogy SALE időszakban jó menni. 
Nekem pl. ki kell mennem Brüsszelbe és Londonba meglátogatni a barátaimat, de kikötöttem, hogy csak akkor megyek, amikor leárazás van...:D:D
macskuszmara
2008. Oct. 1. 22:18
Ja, bocs: Nelly mondta(Taps)(LightBulb)(Szia)
macskuszmara
2008. Oct. 1. 22:14
Amúgy ez tényleg így van: Németországban is olcsóbbak a cuccok, főleg leárazáskor. Ott még 90%-os leárazások is vannak, ami (ahogy Dóri is mondta) tényleg 90%. N emrég mesélték, hogy leárazáskor ott ezresnek megfelelő pénzekért lehet felsőkhöz-nyári gatyókhoz jutni.
Nelly
2008. Sep. 30. 22:28
Szia!

Dehogyisnem! Külföldön minden sokkal olcsóbb! Ott úgy gondolják, hogy a 70%-os leárazásnak tényleg 70%-osnak kell lennie. Nem csak kamuból ráírni, h ennyi volt és most ennyi lett, mint ahogy Magyarországon dívik.
Egy spanyol Bershkaban pl. 3-4 (!) euróért vettem olyan blúzokat, amik itthon 4-5 ezernél kezdődnek. Sőt, vettem 3000-ért olyan nadrágot/zakót amit nálunk min. kétszer annyiért nyomatnak!
Szóval +éri külföldre menni, már csak a shopping miatt is! :D Pláne SALE időszakban! ;)