Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Általános beszélgetés » Internetes vásárlás

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Dr Fekete Ildikó
2013. Mar. 22. 21:01
Papp Laura és Nógrádi Nelli részére !

Ma a Gellértben jártam és 7.sorszám alatt megláttam egy halványzöld, raffolt, cselesen szabott, tüneményes fürdőruhátokat! Nagyon szeretném megvenni - imádom!, kérlek segítsetek!!!!
Nagyon köszönöm és GRATULÁLOK !!!!!
Reménykedve várom válaszotok:

                                                  Ildikó
kis lajos
2011. Dec. 4. 00:01
Próbált már olyan amerikai oldalakon rendelni valamit, mint pl. ebay.com vagy amazon.com ... és kiderült, hogy a terméket csak amerikai cimre hajlandóak szállitani? Ezen a problémán segit Viaddress.com - egy saját virtuális cim amerikában, ahonnan azonnal továbbitják a terméket az Ön magyar cimére!!! Próbálja ki: www.viaddress.com/ - tényleg működik.
Timarcs
2011. Sep. 12. 13:18
sziasztok! kezdő divattervező vagyok. sztem a mai világban az egyik legkézenfekvőbb eladási terület az internet...én is itt próbálkozom...

nem kell egyből megvásárolni a ruhákat vagy egyéb dolgokat...próba lehetőség is van, és, ha nem a méreted van lehetőség átalakításra.

webcímem: www.timarcs.boltaneten.hu

várok mindenkit! :)
darnassus picike.JPG
Peczöli Inke
2011. Jul. 15. 08:28
Abszolút egyetértek. Én már régóta vásárolok a neten, elsősorban külföldről, mert elképesztő a minőségkülönbség az itthoni kínálathoz képest. Nekem az elvem az, hogy az alapdolgokat bárhol meg tudom venni fillérekét, de néhány szép és tartós darabért hajlandó vagyok magasabb árat fizetni.

Nézzetek körül, mert főleg a nyári (július) és a téli (január) leárazásoknál nagyon szép dolgokat és örök darabokat lehet kifogni. A szállítási költség 6 és 8 euró/font között van. Összehasonlításképpen, a kiszállítást  itthon sem úszod meg 1000 Ft alatt, főleg, ha többen összeálltok.

A bankkártyámmal eddig semmi de semmi rossz tapasztalatom nem volt.
Néhány a kedvenceim közül:
www.whitestuff.com
www.boden.co.uk
www.next.co.uk

És egy gyöngyszem Magyarországról:
www.lullaberry.hu
Fényes Napsugár
2011. Jul. 12. 10:53
Hát,eléggé régen jártak már itt,ahogy nézem :)
De megírom a tapasztalataimat,erősítem a netes vásárlók táborát.
nemrég győztem meg anyumat hogy rendeljünk valamit a neten,mert kinéztem a tranzitshopon egy tökjó kis papucsot,és olcsóbb is volt mint a boltban így belement.Nekem még nincs bankkártyám,ezért is kellett hozzá :D Több embernek is az osztályból ilyesmi papucsa van,és nagyon tetszett,szóval én kitartottam volna a végig,amíg igent nem mond.Gyorsan meg is hozták amit rendeltünk,minden okés volt.Úgyhogy sztem nem kell félni az online vásárlástól.Csak gyakorolni kell... :D Bár,pont én beszélek,ez volt az első és az is segítséggel.Egyszó mint 100,szerintem legyetek bátrak,mert sokszor jobban jöttök ki belőle,ha a neten vesztek ezt azt :)
Jó nyarat mindenkinek! ;)
Veszják
2009. Aug. 13. 22:32
Én még spórolok rá. Nézegetem az ioffer-t. Ott vannak jó cuccok és forintra is átszámolják a termékek árát.
Nóji
2009. Jul. 8. 15:01
Egyetértek pinkangievel, mert sokszor vagyok úgy, hogy tök jó tök jó, felpróbálom és magamon már nem mondom azt, hogy tök jó tök jó, mert nem áll jól... Hiába lövöm be sacperkábé, hogy mi állhat jól és mi nem! Mindent mi sem tudhatunk magunkról! :P
pinkangie
2009. Apr. 19. 19:01
hello mindenki! hát ami engem illet, szeretem a cipőket és a ruhákat felpróbálni, hogy valóban kényelmes-e, jó-e, illik-e hozzám?! és idegenkedem az internetes vásárlástól, pontosan emiatt, mert nem tudom megfogni, amit veszek. és attól is tartok, hogy lecsapolják a pénzem, mert manapság annyi hekker van, meg vírus, hogy az ember sosem lehet biztos abban, hogy most valóban nem "támadt" egyik sem... mégis hallottam már pozitív tapasztalatokat, hogy megérte neten rendelni!
Szabó Dóri
2008. Dec. 24. 18:04
Még én sem vettem semmit sem, mozijegyen kívül :D

Viszont ha van megfelelő hitel, vagy bankkártyád, akkor szabad az út...:-)

Én attól annyira nem is félek, hogy mondjuk lecsapolják a kártyámat, hanem attól, hogy mi van, ha rossz cuccot küldenek, vagy az úton megrongálódik, hogy élek panasszal, stb. stb.
Nelly
2008. Nov. 27. 22:58
+l