Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Tavaszi divathetek az Arena Plazában!

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Babygirl
2009. Apr. 6. 22:16
detto, a beszélgetésből semmi, a bemutató jó volt
Szabó Dóri
2009. Mar. 29. 13:52
hali
én abból kb. semmit sem hallottam
A bemutató nekem is tetszett, meg a Karsai táncosok is tetszettek
Nelly
2009. Mar. 28. 11:26
Sziasztok! Én is ott voltam, és igen, tényleg messze volt a kifutó :( De a divatbemutató nagyon pörgősre sikerült azzal a sok tánccal! :) Tetszett! :) Viszont ami előtte volt, az a beszélgetés, hát attól nem estem hasra. :(
Mse
2009. Mar. 27. 22:51
Sziasztok! Én ott voltam!  A bemutató elég ütős volt, jó volt a zene, a ruhák, meg a tánc, de elég furcsán volt megoldva a dolog...olyan messze voltak a lányok...
Mészáros Zsuzsanna
2009. Mar. 25. 15:29
Aki kíváncsi az aktuális tavaszi trendekre, mindenképp látogasson el az Arena Plazába március 27. és április 5 között, mert Lakatos Márk stylist és Lukács Gabi ex-modell egy 900 darabos kollekcióval mutatja be, milyen lesz az idei „dolce vita” hangulat (harsány színek és csíkos-pöttyös minták).

A kifutón olyan márkák is felvonulnak, mint a Pull&Bear, a Bershka, a Stradivarius és az Oysho – a dolog különlegessége, hogy ezeket még soha nem láthattuk itthon bemutatókon. A show koreográfiáját Karsai Zita dolgozta ki, úgyhogy garantált a látvány! Egyébként március 27. és április 11. között egy nyereményjáték zajlik a plázában – a részvétel kötelező, mert egy szerencsés egy teli ruhásszekrényt vagy teljes átváltoztatást nyerhet Lakatos Márk vezényletével!!

És egy „szakmai” érdekesség: az első napon (márc. 27., péntek) olyan nevek vitatkoznak majd a divatról, a trendekről és a gazdasági válság divatvilágra gyakorolt hatásairól (!), mint Lakatos Márk, Lilu, Szabó Patrícia, Fabricius Gábor és Réz András!

Az eseményről bővebben a http://arenaplaza.hu/divathetek oldalon olvashatsz!