Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Új márkák az Andrássy úton

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Rosamund
2009. Jun. 8. 18:39
 Barátom szerint ezek a boltok itthon csak a pénzmosásra elegendők. Hát nem tudom...
Stella
2009. May. 21. 10:04
Hát igen, én is kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből... a luxus üzletek nem igazán a magyar közönség elsőszámú bevásárló helyei...
 
Ami azt illeti, én inkább azt a sok kínai piacot szüntetném meg. Igaz, hogy olcsó, de olyan is... a magyarok inkább megveszik, de abba nem gondolnak bele, hogy egy ruha pl. egy mosás után lehet, hogy hordhatatlanná válik... és utána másikat kell venni... mi ebben a spórolás????
vadócka
2009. May. 9. 11:25
Egyetértek az előttem szólóval, hiszen ha csak arra számítunk, hogy jönnek a turisták és itt fogják nálunk vásárolni ezeket a luxuscikkeket, akkor soha nem fogunk fejlődni! Mert valljuk be őszintén, a mi országunk, fővárosunk nem olyan hely, ahova az év minden napján özönlenek a turista csoportok! Nyár a szezon nálunk és ősszel, télen és tavasszal mit csináljanak ezek az üzletek??? Amikor nagyon kicsi az a réteg nálunk, akik bemehetnek s kedvükre vásárolhatnak??? Szerintem semmit.
Shoegal
2009. May. 8. 20:53
Én azt mondom várjuk ki a végét! a Starbucks is nagyon készült már vagy 3 éve, azt mégsincs még sehol....én már ott tartok, hogy hiszem ha látom!
Panna
2009. May. 8. 13:46
Hát kíváncsi vagyok, hogy hosszútávon is megéri-e ezeknek az üzeleteknek itt nálunk, van-e akkora vásárlóerő...vagy tényleg hozzánk fognak járni Chanel táskáért is a japán turisták? Mert valóban király, hogy jönnek, de hogy én például sztem sosem fogok tudni náluk venni egyáltalán semmit, az is tuti sajnos...
jskave
2009. May. 8. 13:15
Gazdasági recesszió ide vagy oda, megnyugatató, hogy a hazai divatüzletek fejlődnek... Talán ez lehetne az új magyar húzóág?!
Babygirl
2009. May. 8. 00:22
Lassan befejeződik a sugárúton a luxusmárkák letelepedésének második fázisa, és elkezdődik harmadik. Hamarosan megnyit a Párisi Nagyáruház, az Armani, a kereskedők már a Dior, a Chanel és a Prada 2009-re várt érkezéséről beszélnek.

Hallottátok? Király, hogy jön a Chanel és a Prada...de Dior van, a Fidjiben...nem értem.
Lesz külön Dior nagyüzlet is?