Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Miss World Hungary

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
zsuzso
2009. Jun. 5. 23:17
Én csak most látom ezt a fotót, de sztem nem jött össze az, amit Náray eltervezett.
Amúgy sem értem, hogy egy nagyestélyinek miért kell feketének lennie? Az LBD pl. baromi jó feketében, de egy nagyestélyi már nem annyira. Az legyen vagy harsány, vagy pasztell, az sokkal stílusosabb.
Ezek a fekete ruhák nekem olyan semmilyenek.
CsibeBaby
2009. Jun. 2. 16:17
Önmagában a Náray ruhákkal nincs bajom, sőt... De ezek a királynős, tüllből készült megoldások nekem sem tetszenek. Bár a Serdült Orsi (ő a győztes!!!, csak azoknak, akik nem látták. ld a képen középen) ruhája tetszik.
jskave
2009. May. 31. 21:31
Én láttam. Maga a műsor nem volt rossz. Bár az Anti Fitness Club előadásától rosszul voltam, még szerencse, hogy Serbán Attila zenei téren vitt bele valami színvonalat.
Ami a ruhákat illeti. Jaj, ennyi tüllt azért mégse... Borzalmas. Az átlátszóság önmagában jó ötlet és a nemzetközi divatvilágban is hódít, de talán más anyagot kellett volna választani....
Veszják
2009. May. 28. 16:04
Ez a kép ami bekerült ide olyan, mintha  2 udvarhölgylovon ülne. A ruhák. ... Hát én a versenyt sem láttam, de valószínű nem vesztettem sokat.
Nóji
2009. May. 28. 10:56
Bár nem láttam, sokat hallottam előtte, hogy mire készül?! És utána meg a képeket  is nézegettem... Nos, hát Náray azt mondta, hogy most ő "szex szimbólumokká" akarja avanzsálni a modelleket, hogy ők a Nők! Lokálokat idéző, fülledt erotika fűti át a ruhákat, és a nőiességet hangsúlyozni kell!
Nos a nőiesség hangsúlyozásával egyetértek. De azzal nem, hogy ehhez éjszakai pillangónak kell kinézni!!!
Pintyőke
2009. May. 27. 19:34
Nem láttam....DE! kapaszkodjatok, valószínűleg sokakat a szívbaj környékezi majd a bejelentésem után: nem szeretem a Náray ruháit! Igen sok bemutatóját láttam már, és NEEEEM, nagyon nem!!!ú h látatlanban is azt mondom a ruhákra, hogy nem tetszettek!:-))
CsibeBaby
2009. May. 26. 09:29
Ki látta múlt héten a Miss World Hungaryt? Mit szóltok a Náray ruhákhoz?
kiralynok.jpg