Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Aktuális divat » Leárazás

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Orsós Andi
2012. Aug. 16. 12:28
 Én már nagyon készülök a nyár végi akciókra, bújom a honlapokat mikor, hol érhetek tetten egy jó vásárt :D Közben akadtam rá erre a játékra, ahol kiderül, hogy a nyeremények között ruházati utalvány is van, nem kis értékekben, a kevenc márkáimra (pl. Bershka)! 
https://www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358
Hajrá csajok! :) Autózzunk a göncökért :D
Lányi Viktória
2012. Feb. 9. 14:19
Igen azt én is tapasztaltam hogy egy premieres bevásárlás egész napos program annyi nézelődni való akad. Szerintem nem kifejezetten drágák (sőt!) pláne hogy ha a belvárosi plázákhoz hasonlítom őket.
Littke Enikő
2012. Feb. 9. 14:08
Én is csak a premiert tudom javasolni, nem kis leárazások vannak, az adidas cipőmet, amit eddig 15e forint magasságában vásároltam, most 6-ért jutottam hozzá itt...(két párat is vettem:))
Kocsis Orsi
2012. Feb. 9. 13:50
 Szintén tavaly nyáron voltam én is (kétszer). Elég drága hely, ezért csak akciós időszakban érdemes kinézni, de akkor viszont minden költséget megér az utazás. Egy ideje már gyűjtök télire és míg tart az akció itt fogom elverni a pénzem ruhákra az biztos. Csak ajánlani tudom... A lényeg az, hogy jól nézz körül, szánj rá egy egész napot, mert rengeteg minden van, nehogy vásárlás után találj valami kedvezőbbet a kocsi fele menet. :)
Lányi Viktória
2012. Feb. 9. 09:47
Egyszer voltam kint ebben az outletben még pár éve nyáron, tényleg jó árak voltak. Viszont ilyenkor (karácsony utáni leárazások) érdemes kiautózni odáig? Nem tudom maradtak e még válogatni való jó darabok...
Nagy Anita
2012. Jan. 6. 14:27
 Köszönöööm :)
Most nézem hogy második mondatban pólót írtam :D elnézést. Kabátról van szó, csak hogy tiszta legyen a kép, nem tudom miért írtam félre.. lehet hogy tudat alatt pólót is venni akarok O.o
Lóránt Petra
2012. Jan. 6. 14:19
 Hát minimum, hogy a PASID  vesz egy újat 
Megjavíttatni max úgy tudod, hogy valami foltot vagy logót varratsz rá...
Én most vettem kabátot újat karácsony után biatorbágyi outlet  centerben. Ugye ilyenkor van mindenhol nagy akció!
Javaslom ;) 
http://premieroutletscenter.hu/cikk/arzuhanas_a_learazas_learazasa_a_premierben_1472_1472
Nagy Anita
2012. Jan. 6. 10:42
Ajjjj kedvenc kabátom tönkre ment szilveszterkor. Pedig vigyázni akartam rá, mert a kedvenc pólóm volt. Pasim kiégette a cigijével -.-
Nem tudjátok hogy megjavíttassam vagy inkább újat vegyek? Elég nagy sérülés lett rajta :/
Chifon
2010. Feb. 6. 20:07
Én már a tavaszt várom, fizikálisan is :)
Először nem tetszett ez a sok pasztell árnyalat, de most már megbarátkoztam velük, és vágyom is rájuk, de ebben a vacak időben nincs kedvem ilyen könnyed színű holmikat vásárolni. Süthetne már a nap! 
Mse
2010. Feb. 6. 20:05
Jaja, a facebookon mindenről időben érteszülsz. Minden nagy márkának van hivatalos facebook oldala, és nagyon jó, hogy mindent bepostolnak.

Megnéztem ezt a shoppa dolgot, de nekem felejtős. Elég snassz ruhák vannak fenn, ráadásul nem is olcsó, pedig 100 % műanyag