Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

Fórum » Általános beszélgetés » Turik

BEKÜLDŐ HOZZÁSZÓLÁS
Ashley
2010. Jun. 23. 11:26
Köszi, lehet, hogy megpróbálom ott, ahol mondod.  Bár a tegnapi élménytől kikészültem...
Hinta-Palinta
2010. Jun. 22. 21:35
 Én is bevittem a ruháimat egy használtruha boltba, de ott kedvesek voltak. Ajánlom mindenkinek, bizományiba veszik be a cuccokat, az enyémeket el is adták pár hét alatt. A ráday utcán van, a mátyás saroknál, karmazsin a neve.
Ashley
2010. Jun. 22. 17:35
Tegnap bementem ebbe a kertész utcai vica versa turiba, ahol nem kifejezés, hogy undokak voltak. Jó minőségű, márkás, alig használt ruhákat vittem be, mire közölte a nő, hogy ezek nem jók, nem tudja bevenni. Ezzel még nem is lenne baj, de az a mód, ahogy ezt előadta... kritikán aluli :S Ja, és az elején köszönni se bírt. Nem ajánlom azt a helyet. Velem nagyon rosszul viselkedtek, hogy szépen fejezzem ki magam... :(
Stanci
2010. May. 9. 19:33
 halihó, pont ma voltam bolhapiacon, most először. a petőfi csarnokban van vasárnaponként, de tömeg csupa ócskaság, engem eléggé elriasztott, de te tudod:)
Liza
2010. May. 5. 17:13
 ja és bolhapiac az ecserin van, ami legendás hely, de én még sose voltam...kitudja létezik-e még...aztán van a verseny utcai piac is, bár ott főleg lopott bicikliket árulnak, egyszer próbáltam megtalálni, de nem sikerült.
Liza
2010. May. 5. 17:11
úgy emlékszem, hogy ha a dohány utca felől mész, akkor pár perc után lesz jobb kéz felől, és elég nehéz észrevenni, mert alagsorban van. van egy viceversa a szentkirályi utcában is amúgy, ha ez esetleg megszűnt volna
Bősz Krisztina
2010. May. 5. 11:28
Tegnap próbáltam megkeresni ezt a Kertész utcait, amit említettetek, de nem találtam :( A Dohány utcától indul a Kertész utca, de azon belül hol a Vice Versa? 

Arról van valakinek információja, hogy hol van még bolhapiac? És mikor? Szivesen elmennék, no nem ruhát venni :) 
Babygirl
2010. Apr. 18. 10:23
Asszem én is voltam ebben a boltban, a Kertész utcában van, de a nevét nem tudom. Tényleg undokak, és valóban olyan, mintha nem értenének hozzá. Viszont ott is van egy nagy turi, ahogy kijövünk a Kertész utcából a Dohány utcára, annak az egyik oldalán. Ott rengeteg ruha van, az is jó nagy turi.
Liza
2010. Apr. 16. 21:47
 nem, ez az utca a blahánál van, onnan indul kb.

egyszer bevittem kb 20 ruhát, springfield, gin tonic, meg csupa jó cucc, mindenre azt mondta a nő, hogy ez nem kell, és kiválasztott 3 gagyi felsőt, amit rokonéktól kaptam, hogy ezeket beveszi 300 ft ért darabonként, de csak bizományiba...:P
Ashley
2010. Apr. 16. 17:25
Miért undokak? Vittél már be oda ruhát vagy csak hallottad? Ez a vica versa ott a Kálvin környékén van, ugye?