Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
Kedves Olvasók, nincs veszve semmi, még Victoria Beckham sem. Igaz, a hatalmas szatyor megette, csak a pipaszár lábait és azt a rémes cipőt hagyta ki, de valami kell a reklámnak is. Ugyanis a felettébb mulatságos Juergen Teller fotózta képsorozat Marc Jacobs 2008-as tavaszi-nyári kampányához készült. 
Marc Jacobs szereti sokkolni és megnevettetni a világot, így Posh Spice a legjobb választásnak bizonyult, talán éppen azért, mert nemrégiben a legrosszabbul öltözött nőnek választották meg. És talán egy kicsit azért is, mert mindenkinek tele van már tőle a tűsarkúja… De ez a kampány, kétség kívül állíthatom, remekül sikerült. Van mélyebb mondanivalója is a könnyed mulattatásnál, Marc Jacobs a sztárok árucikké alacsonyítását igyekszik bemutatni.
Nem ez volt az első közös munkája a vicces kedvű divatdiktátornak és Beckham asszonyságnak. Nemrégiben került a Marc Jacobs boltok polcaira a Victoria meztelen képét ábrázoló póló, darabonként 10 fontért. De szó sincs magamutogatásról, vagy ötletes reklámfogásról. Victoria Beckham előtt már Juianne Moore, Dita von Teese és Naomi Campbell is levetette ruháit, hiszen az így készült fotók bevétele a rákbeteg gyerekeket megsegítő alapítvány kasszájába kerül.
Victoria Beckham mostantól ott lapul a táskában, hazavihetjük kis propellerrel a fején, vagy éppen kérhetjük legközelebb Karácsonyra a Barbie-baba kollekciónk legújabb darabjaként. Eredeti Marc Jacobstól! Szeretünk Victoria! Vagy nem, de legalább humora van, ha már ízlése nem sok…

Bodor Katalin
Források és fotók: tendances-de-mode.com, 
wwd.com

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Győzd le a narancsbőrt a For...

Igen, győzd le a narancsbőrt otthon, kényelmesen, éhezés nélkül!»»

A legtrendibb társkereső: Jin...

Hazai fejlesztés tör a Tinder babérjaira»»

Rúzsa Magdi: "Szerelem volt e...

Egy díva mezítláb is díva»»

A 2015-ös ELLE Fashion Show-n...

Az Elle ismét meghívta Magyarországra a legígéretesebb francia divattervezőket, hogy április közepén hazai dizájnere...»»

Szigorú élek és játékos anyag...

Új kapszulakollekció és egzotikus faékszerek Alma Abonyitól»»

Nemzetközi siker a PRIESTON-n...

Osztrák pályázat döntőjén a magyar brand!

»»