Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. június 23.

„Trash the Dress” mozgalom

Extrém fotózás ruhagyilkos menyasszonyokkal

 

Új szelek fújnak az esküvői fotózás trendjében, nem is akármilyenek. Ha már unod a hagyományos műtermi és parkokban készült szépen beállított képeket, egy valóban eredeti ötletet javasol a hazánkat is rohamléptekkel meghódító aktuális amerikai őrület.

A gondosan megválasztott esküvői ruha a nagy eseményen fontos szerepet játszik, ám valami teljesen új szerepet is kaphat. Minden menyasszony álma, hogy aznap, mikor hozzámegy élete szerelméhez, ő legyen a nap fénypontja, az ő ruhája legyen az, melyet minden lány és hölgy ámulva és irigykedve csodál.

A nap folyamán féltve őrzi öltözéke épségét, nehogy egy-egy sütemény darabka, vagy esetleg pezsgő és borfolt essen a gyönyörű hófehér ,vagy egyéb színű ruhacsodán. Nem beszélve arról, hogy a táncnál is inkább óvatosan lépked, hogy a már kissé bizonytalan járású úriemberek véletlenül rá ne tapossanak és le ne szakítsanak néhány fodrot, darabot a hosszú szoknya aljából.

Nos más, alternatív lehetőségeket is rejt az álomruha az eddig hitt egyetlen funkcióján túl. Bár ajánlatos megfontolni, hogy a méregdrágán vásárolt menyasszonyi ruhát használjuk fel arra az alkalomra, mikor minden óvintézkedést és óvatosságot mellőzve bátran, inkább vakmerően és minden előkészületi feszültséget magából kiadva tomboljon az ifjú, leendő ara. Vagy inkább egy „B” variációt használ, amit nem sajnál egyéb célokra is feláldozni.

Szaggasd szét a ruhád, feküdj bele a folyóba és áztasd az addig a pillanatig tökéletes és féltve őrzött kincset! Ekkor nem baj, ha földes lesz, vagy agyon szaggatott, gyűrött. Sőt! Minél megviseltebb, annál jobb. A menyasszony már nem érinthetetlen és tökéletes szépség, hanem sziklán, köveken ül, vagy épp lángoló ruhában széttárt karokkal búcsúzik a lányságától, de az is előfordulhat, hogy a párjával együtt a szökőkút vizében önfeledten pancsol. A kreativitás itt nem ismer határokat.

A "Trash the Dress", vagyis "Tedd tönkre a ruhádat" mozgalom jelmondata lehetne: ”Ne vegyél semmit se komolyan, ne fogd vissza magad, éld meg a pillanatot!” Aki szeretné a szép napot még emlékezetesebbé tenni, annak mindenképp a figyelmébe ajánljuk ezt a fajta fényképezkedést.

Nem mindennapi élményekben lesz része mindkét félnek, az extrém helyzetek és helyszínek örök és feledhetetlen emlékeket fognak megörökíteni. S nemcsak felemelő pillanatokat lehet az évek múltával felidézni, hanem az egyedi, vidám, ám mégis hihetetlenül merész beállítások és spontán helyzetek adta fantáziadús fotókat nosztalgiával visszanézni.

 

Ungor Tímea

 

Fotó: 3.bp-blogspot.com; davidboudfield.org;

joannedunn.it; mattadock.com;

susanstripling.com;


Nóji 2009-06-23
ahogy néztem a képeket, azt gondoltam: "Na végre, ezek esztétikusan szépek, a gyönyörűséget örökítik meg, amiről egy ilyen nap szól!", aztán ahogy az utolsó képhez értem már nem ez volt a meggyőződésem... No meg igen, amiről Stella is írt, én is láttam olyat, meg hogy szikláról leesett halott menyasszonyt kaptak lencsevégre (persze nem igazából halt meg)... ha nem is műterem, de a természet igen! De nem elrontva, elcsúnyítva mindazt, ami önmagában csodás!
Stella 2009-06-23
Én már láttam olyan képet, ahol vízbe fulladt menyasszonyként fotóztak le egy csajt... kissé bizarr :S
Shoegal 2009-06-23
van egy-két érdekes megközelítés....de meg kell hagyni, fantáziadús!

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
123456»

Veszélyes henna

A henna és a lemosható tetoválások is veszélyesek lehetnek! »»

Fátylat rád!

Fátyol és fejdíszuralom a párizsi Haute Couture bemutatókon.»»

A fotók illata

Fényképek illusztrálta parfümök az Olfactive Studiótól!»»

KREA Workshop

2012 SS make-up trend»»

Darázsderék a divatvilágban

Nem tündérmese a homokóra forma!»»

Valentin-nap - szólóban

Na azért nem dől ám össze a világ! Nézd csak! »»