Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. szeptember 25.

Metallic trend

Fémes csillogás ragyogja be a 2009/2010-es őszi-téli szezont, nemességet és különlegességet tükröznek a designerek kreációi a hideg napokra.

 

A szürke, fázós napokon mindenki vágyik a fényre, mely kicsit feledteti vagy enyhíti a hétköznapok egyhangúságát. Ehhez az idei trend is segítséget adott oly formában, hogy az alkalmi megjelenést biztosító csillogó, fényes felületeket és textúrákat belecsempészték a mindennapi viseletekbe is, természetesen nem hanyagolva az ünnepi öltözékeket sem. Tradíciós elemekhez nyúltak a tervezők e témakörben, méghozzá a fémek, nemesfémek látványvilágát és hangulatát ültették át kreációikba.

Fémes fekete

A klasszikus feketét nagyon feldobja a csillogó felület, az egyszerű szabások még jobban kiemelik a nemességet. Nedves, csillogó hatást a fémes beszövések, rávarrt flitterek eredményeznek, ezeket láthatjuk Balmain, Alberta Ferretti, Andrew Gn, Badgley Mischka, Diesel Black csodaszép ruháinál.

Alberta FerrettiBalmainAndrew Gn

 Acélos szürkeség

Keményebb, határozott outfitet az acél színei képviselnek, sok tervező e mellett tette le voksát. Az egyszerűbb anyagoktól a nemesebbekig találhatunk e színvilágban ruhákat sok tervezőtől. Antonio Berardi, Carolina Herrera, Badgley Mischka, Altuzarra, Gareth Pugh, Gucci modelljei a fémes hatás sokszínűségét mutatja be.

Gareth PughCarolina Herrera

Badgley Mischka

 

Hűvös ezüst

Ha arra vágysz, hogy a téli havas tájak vakító fehérsége öltözékedben is megjelenjen, akkor az ezüstös árnyalatokat viseld. A fényes merev szövetek a fémes hatást erősítik, mint ahogy azt Calvin Klein, Christian Lacroix ruháinál látható. Alberta Ferretti magát a nemesfém ékszereket idéző finom láncokba öltöztette modelljeit.

Calvin KleinAlberta FerrettiChristian Lacroix

Aranyló ragyogás

Az arany az idei ősz és tél kedvelt eleme, nemessége nem kétséges. Magunkon viselve mi is érezhetjük a fém különleges fényét, napjainkat megszínesíti, feldobja, ha ilyen ruhákat viselünk, legyen az akár szoknya, kosztüm, ruha, vagy blézer. Aki szereti az aranyló tündöklést, annak ajánljuk Derek Lam, Marc Jacobs, Phillip Lim, Badgley Mischka gyönyörű darabjait.

Marc JacobsDerek Lam

Badgley Mischka

Bronzos izzás

Ez az a színvilág, mely exkluzív, mély tüzet sugároz a fémes fényen túl. A hétköznapi kabáttól kezdve, az utcai viseleteken át az alkalmi ruhákig bezárólag minden fajtában láthatjuk a kollekciókban. Marc by Marc Jacobs, Oscar de la Renta, Rodarte, Carolina Herrera, Bruno Pieters, Andrew Gn és Anne Valérie Hash is előszeretettel alkalmazta e nemesfém árnyalatát ruháiban, s mi is viseljük a bronz színeket, ha egyediségre, mégis meleg izzásra vágyunk az őszi és téli napokon.

Marc by Marc JacobsRodarteAndrew Gn

Ungor Tímea

 

Fotók: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Futurisztikus ruhák

Egy jövőt idéző ruhából általában nem lesz utcai viselet, mivel súrolja vagy akár bőven át is lépi az extremitás küs...»»

A régi-új háremnadrág

Még mindig imádjuk: a háremnadrág.»»

Vámpírlányok trendje

Érdekel bennetek a Vámpírlányok szépségének titka?»»

Szilveszteri partiruhák

Az idei szilveszteren csillogni kötelező, a metálfény, a flitterek és a kis fekete hódít!»»

Ünneplőben karácsonykor

Trendi ruhák az ünnepekre.»»

Téli csillogás flitterekkel

A komor, szürke időkben, mikor épp nem a hó szikrázik, öltöztessük magunkat ragyogó flitterekkel díszített ruhákba.»»