Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. december 23.

Téli csillogás flitterekkel

A komor, szürke időkben, mikor épp nem a hó szikrázik, öltöztessük magunkat ragyogó flitterekkel díszített ruhákba.

A hétköznapokat megtölthetjük fénnyel és csillogással, ha flitteres öltözékeket viselünk. Manapság nemcsak az alkalmi viseletek sajátossága e díszítés, hanem a mindennapokba is beáramlott. Erre remek példák Phillip Lim ruhái a nagyon trendi arany színben. Kicsit modern, fiatalos stílusban dolgozta fel a témát a felsővel és a kabátkával.

3.1 Phillip Lim3.1Phillip Lim

Az ezüst és a fekete szín is népszerű, a vizes hatású flitterek különlegesek. A modern, lezser, bő szabású felső nagyon dekoratív, ADAM kreációja. Andrew Gn fekete ruhája elegáns, a nagyon egyszerű szabás kiemeli a csillogó felületet. Előbbi modell fiatalos megjelenést, utóbbi pedig inkább elegánsat eredményez.

ADAMAndrew Gn

Guy Laroche két gyönyörű kreációt is alkotott, mindkettő flitteres ruha nagyon színes, mutatva, nemcsak a klasszikus arany és ezüst divatos az idén. Hosszú csizmával, leggingssel és bőrkesztyűvel kicsit vagányabb, szép alkalmi cipővel és sötét harisnyával még alkalmibb viselet.

Guy LarocheGuy Laroche

A cipőket sem kímélik a tervezők idén, legyen az körömcipő, mint Kate Spadep modelljénél, vagy épp Pierre Hardy bokacsizmája telis-tele nagy fekete flitterekkel. De láthatunk még extrémebb megoldásokat Alexander McQueen kreációi között.

Kate SpadepPierre Hardy

A flitter táskán is megjelenik, Valentino csodás fekete alkotása nagyon dekoratív. A kerek flitterek helyett szögleteseket alkalmazott, s még tollakkal is díszítette táskáját. Hasonló megoldást kapott Givenchy karkötője is.

ValentinoGivenchy

A flitter csillogása más ékszert nem kíván, az öv és cipő inkább egyszerűbb legyen, ha ilyen ruhákat viselünk. A hideg napokon mindig jól jön, ha viselünk valami olyat, mely fénnyel vesz körbe bennünket. Viselhetjük alkalmakra és a hétköznapokban is ezeket a csillogó kisebb és nagyobb, színes flitteres ruhákat, máris jobb lesz a kedvünk tőle.

Ungor Tímea

 

Fotó: style.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Futurisztikus ruhák

Egy jövőt idéző ruhából általában nem lesz utcai viselet, mivel súrolja vagy akár bőven át is lépi az extremitás küs...»»

A régi-új háremnadrág

Még mindig imádjuk: a háremnadrág.»»

Vámpírlányok trendje

Érdekel bennetek a Vámpírlányok szépségének titka?»»

Szilveszteri partiruhák

Az idei szilveszteren csillogni kötelező, a metálfény, a flitterek és a kis fekete hódít!»»

Ünneplőben karácsonykor

Trendi ruhák az ünnepekre.»»

Always on: beige

A bézs télen is ugyanolyan divat, mint nyáron volt!»»