Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. január 6.

Oscar, a varázsló

Nem mintha súlyos önértékelési gondokkal küzdenék, de amikor elfogadtam az Oscar Hair & Beauty meghívását egy warm-up eseményre, nem gondoltam, hogy hernyóból pillangó-átalakulásnak leszek részese. Az átváltozás kellemes, gyors, fényűző és nagyon látványos volt!

Szóval nagyjából elégedett vagyok a külsőmmel, de egy masszív, bő egy hétig tartó influenzából frissen kigyógyulva, a betegágyamból előmerészkedve tisztában voltam azzal, hogy máskor sokkal jobban mutatok. Sapka-meleg kabát-sál alá bújva a hajammal sem akartam senkinek büszkélkedni, ahogy az orrfújástól piros és száraz orrommal sem. Gondoltam, gyorsan körbesétálom a szalont, amely túl közel van minden csomóponthoz ahhoz, hogy ne érje meg beugrani.

Az esemény azonban többet tartogatott, mint egy hipp-hopp körbemutatást - azzal fogadtak, hogy most akkor elkészítik a frizurámat és a sminkemet a szombat esti bulira. Amire akkor még nem tudtam, hogy megyek; az Oscar-programon kívül még egy rövid divatbemutatóra voltam hivatalos. De a végeredmény tényleg úgy feldobott, hogy muszáj voltam végül bulizni is, nehogy haza kelljen mennem és lemosni a sminkem.

Magáról a helyszínről és a szolgáltatásról is ejtenék pár szót: luxuskörnyezet és extra minőségű színvonal vár az Oscar szalonban minden oda betérőt. A hajmosó átalakul fekvő kanapévá, hogy a háttámla görgői végigmasszírozzák a hátunkat is, míg a mesterfodrász a fejünket masszírozza hajmosás közben. Dolby Surroundban partizene megy, a falon projektorral videókat nézhetünk. Majd az eddig átélt legkellemesebb hajmosást követően szuper sérót készít Oscar, a csodafodrász, ripsz-ropsz meg is van vele, közben azért hozzák a hoszteszek a macaronokat folyamatosan, és az elszürcsölt pezsgőmet is szorgosan újratöltik. A sminkes is igazán ért hozzá, amit csinál - pár perc, és eltűnt minden szem alatti karika és piros orr! Mire elkészülök, már túl is vagyok egy igazán jó bulin!

A hétvégi estekre felkészítő szolgáltatás részleteiről érdemes érdeklődni a szalonban - hajbeszárítás és sminkkészítés, közben további kényeztető meglepetések, ennél jobban nem is hangolódhatunk az éjszakára, többet ér bármilyen délutáni beauty sleep-nél!

"Előtte" fotót szándékosan nem raktam a cikkbe, mert senkit nem akarok ijesztgetni, inkább csak a fenti "utána" képet, ahol kis hunyorítással úgy nézek ki, mint Brigitte Bardot. És még egy "később utána" fényképet: merthogy még elázás után, órákkal később, partiból hazaérve is helyén volt a make-up és a frizkó is. Köszönöm, Oscar és csapata, a profi sminkessel együtt! Csak azt bántam, hogy nem alhatok full make-upban és feltupírozott hajkoronával  :(


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook

Divatba jött a Milkaszín!

Eljött a tavaszi lila öltözetek ideje»»

Good Hair Day every day!

Na jó, a GHD-vel tényleg könnyű a minden nap szép haj!»»

Szép cipőhöz szép láb dukál

Ne csak a cipőre figyeljünk, hanem arra is, hogy néz ki benne a lábunk!»»

Pakoljunk okosan a nyaralásra

Bőröndpakolási útmutató»»

Metamorfózis a mosdóban

Átalakulás pillanatok alatt, a női vécében»»