Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. július 7.

Marie Jo L'Aventure kalandja AF Vandevorsttal

A belga luxusfehérneműket gyártó cég, a Marie Jo L'Aventure úttörő együttműködésbe fogott a szintén belga AF Vandevorsttal egy minimalista kollekció erejéig.

A Marie Jo L'Aventure by AF Vandevorst névre keresztelt, hat darabból álló kollekció abból a szempontból számít különlegesnek, hogy a formákat más szempontból közelíti meg: a nyomtatási technológiákkal és a kézzelfogható anyagokkal gyakorlatozva megrajzolva emeli ki a NŐ sziluettjét.

Bár ez az első közreműködés a két cég között, a designmenedzserek nem titkolt célja az, hogy különböző ágazatok, művészi közösségek alkotóit bevonva - beleértve a vizuális művészeteket, fotót, terméktervezést, koreográfiát és a zenét - alkossanak együttesen maradandót. A jelen projektben szabadkezet kapva az alkotók, An Vandevorst és Filip Arickx, elképzelték a jövő fehérneműjét, melyet egy fa formára szinkronizálva hozták létre.

„Hiszünk abban, hogy visszatér az egyedi, kézzel készített alkotások ideje” - nyilatkozta Arickx. A fa próbabábú választása, bár első pillanatra lelketlennek tűnik, a következő pillanatban rádöbbenti az embert, hogy bár látszólag durva, azért valójában lágy anyag. Összességében trompe-l’oeil hatást hoztak létre a művészek.

Nagyszerű tervezés, tiszta formák, letisztult vonalak, provokatív megjelenés, intelligens anyagok, kiváló minőség és tökéletes kidolgozás - Marie Jo L'Aventure kész arra, hogy akár nemzetközi szintű vendégtervezőkkel együttműködve dolgozzon a jövőben.

Marie Jo L'Aventure és AF Vandevorst kooperációjának remekei 2010. szeptember közepétől lesznek elérhetők a vásárlók számára. A Marie Jo L'Aventure 2010 őszi kollekciójának darabjainak bemutatója pedig a Royal Academy of Fine Arts éves divatbemutatója előtti éjszakán került megrendezésre.

Szabados Melinda

Forrás, fotók: dianepernet.typepad.com,
coolhunting.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»