Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. augusztus 12.

WAMP a Szigeten is

Most először Mini-WAMP a Szigeten is! Látogasd meg a hazai designerek standjait a WAMP házaknál, aztán jöhet a buli! És ha már bedugult a füled a sok basszustól és felvennél kicsit mást is, mint a military nadrágodat, akkor a szombat esti Sziget-buli és a vasárnapi utolsó nagy nekirugaszkodás előtt ugorj be a belvárosba és lazíts egyet a WAMP-on!


Hogy miért? Egyebek mellett, hogy megnézd Lakatos Sándornak, a hónap designerének standját - ahová mindenképp hozd el a fiúdat is! Lakatos Sándor férfikollekciójának darabjai a WAMP-zárás után akár egyenesen átröppenhetnének a Sziget nagyszínpadára a Muse zenekar tagjaira. Egy amerikai kritikus szerint ugyanis bármely brit-pop sztár megirigyelné a magyar designer androgün kollekcióját. Még nem késő tehát beszerezni pár indie öltözéket vasárnap estére vagy a fesztiválok utáni hétköznapokra! A hónap emberéről további érdekességeket itt olvashatsz.


Ugyancsak a nyári fesztiválok jegyében zajlik a háromfordulós Fesztivál chic verseny. Júniusban és júliusban arra bíztatnak mindenkit, hogy öltözzenek be a fesztiválszezon különböző stílusaiba. A WAMP és a divany.hu közös stylingpályázatának befejező etapjában a legextrémebb hardcore stílusában várják a szélsőségekre hajló önjelölteket.

Merülj el a hardcore végleteiben és nyerd meg a WAMP tervezőinek 50 000 forintos vásárlási utalványát, amit olyan tervezőknél költhetsz el, mint az Artista, Balkantango, Bringabag, Camou, Panyizsuzsi, Suck Right!, Vadjutka, Zagabo, Zoephobic.
Ahogy eddig is: stílusodat kialakíthatod a helyszínen beszerzett WAMP-os designerek munkáiból és hozott anyagból is dolgozhatsz!


Szabados Melinda

Forrás, fotó: wamp.hu


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»