Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 12.

A szupermodell vizes palackja

A jótékony Gisele Bündchen ivóvízhez juttatja a szegény országok lakóit az általa tervezett palackokkal.

A brazil modell vizes palackokat tervez a SIGG céggel együttműködve a kanadai vezető segélyszervezet, a WaterCan számára, mely a világ legszegényebb területeit juttatják tiszta ivóvízhez.

Gisele Bündchen, a legjobban kereső szupermodellen kívül a „legtöbb erőfeszítést a környezetért tevő szupermodell” rangot is kiérdemelhetné, hiszen a brazil szépség aktív résztvevője a környezetkímélő és azt segítő kampányoknak: gondoljuk csak a divatos és fenntartható Ipanema papucsokra,– melyek a hazájában lévő amazonaszi esőerdők védelmét tűzték ki,– vagy a Sejaa természetes kozmetikumokra. Igazi jótékonysági nagykövet, hiszen alapítványok sokaságához csatlakozott, melyek többek között az AIDS áldozatait, a daganatos betegeket és az éhezőket segítik.

„A környezet mindig is a szenvedélyem volt. Földanyánk az alapvető életvédő rendszerünk, így, ha tudatosan és felelősen viselkedünk, segíthetünk bolygónk megóvásában.” - hangsúlyozta az eredetileg röplabda játékosnak készülő modell.

Legújabb jótékonykodási akcióját is összekapcsolja a környezettudatossággal: a svájci SIGG cég egyik palackját tervezte meg, melyet a vállalat online boltjában lehet megvásárolni, melynek bevétele a WaterCan segély szervezethez jut, mely a világ legszegényebb részein élőknek biztosít ivóvíz ellátást és egészségügyi berendezéseket, valamint higiéniai tanácsokat és információt is nyújt a szegény és fejlődő országoknak.

Az 1 literes palackot egyszerű fehér alapon zöld levél csokor díszíti, és 18 euróért birtokunkba is vehetjük.

Korábban Vivien Westwood is tervezett egy három darabból álló 0,6 literes palac kollekciót a cégnek, melyeket élénk színek jellemeznek. A SIGG célja, hogy az eldobható palackokat felváltsa egy környezetbarát megoldás, mégpedig az újrahasznosítható kézműves eredeti darabok.

Téged is bánt a környezetedben látott rengeteg ásványvizes műanyag palack? Igyál szűrt csapvizet és válts minőséges palackra! Légy környezettudatos, és a trendi és strapabíró vászonszatyrod mellé szerezz be egy ilyen, vagy ehhez hasonló palackot! Reméljük, Gisele segítségével az újratölthető palack egy új ökodivatot teremt.

 

Gazdag Irén

Forrás, fotók: vogue.co.uk,

                        sigg.com

           


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»