Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 24.

Trendi tojások Húsvétra

Bár lassabban, mint a ruháinké, de a tojásfestés trendje is változik. Ha Te is unod már a régi, jól bevált díszítési szokásaidat, adunk Neked új ötleteket Húsvétra!

Ha már csillog-villog a szemhéjad, de még nem múlt el a sminkelési kedved, tegyél csillámport a tojásokra is! Csak kenj folyékony ragasztóval virágmintákat a héjra, majd szórd be az alakzatokat ragyogó csillámokkal.

Bizony a virágmotívumokat is meg lehet unni egyszer. Akkor jöhetnek a lepkék! 3D-ben (virágboltban kapható) mellétűzve vagy ráragasztva; tarka vagy barnás színekben, mindenhogy jól mutatnak!

Rányomott formák segítségével csodásra tudod díszíteni a tojásokat, de nem kell a régimódi, hagymaleves módszert választanod. Az ódon, vöröses szín helyett válassz inkább üde tavaszi árnyalatokat; a csúnyácska gazok, falevelek helyett pedig kedves kis kerti virágokat, vagy ami még különlegesebb: csipkét! Harisnyával a héjhoz szorítva a darabokat és utána az egészet tojásfestékbe mártva meglepően trendi tojásokat tudsz csinálni.

Egyszerű geometriai alakzatok kivágásával is válhatsz kreatívvá, ha a papírköröket-félköröket utána kedves tavaszi állatkákká formázva ragasztod tojásodra. Túlcicomázni őket sem kell!

Ha nemcsak dekorfunkciót töltenek be, hanem gyomrunkat is tojással szeretnénk megtölteni, akkor is lehet ételünk egyben asztaldíszünk is! A hétköznapokon is használt tojástartónkban is sokkal jobban mutatnak a lágytojások, ha kreppapírral körbevonjuk őket, és krepprózsával, levéllel díszítjük tetejüket.

Ha ennyire sokat foglalkozunk locsolóink elégedettségével, megérdemeljük a hasonlóan körültekintő bánásmódot; kérjük hát meg őket, hogy ne húsvéti kölnikkel, hanem inkább a gyorsan kezükbe adott parfümünkkel permetezzenek meg minket!

Sok locsolót kívánunk minden Olvasónknak!

Doroszlai Beáta

Fotók: prod-euronews.euronews.net,

brightboldbeautiful.blogspot.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»