Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 8.

Sminkeld ki otthonod!

Ha saját make-upod már kész, gondolj otthonod falaira is! Ehhez kínál segítséget a Héra Design új divatszíneivel, amelyeket a kifutók ruhakölteményei inspiráltak. 

A Trilak Mályva misztikuma, Zöld pikantériája és Sárga bűvölete mind olyan árnyalatok, amiket eddig is szívesen láttunk viszont ruhatárunkban – és most már örülhetünk nekik falainkon is. A vibráló színek mellett metálos hatású, valamint arany, ezüst és gyöngyházfényű árnyalatok is választhatók, sőt, márvány stílusú festékkel is tehetjük még különlegesebbé otthonunkat.

Az új színek érkezésének alkalmából a Héra Design egy nagyszabású rendezvényt szervezett, ahol Star Jam koncerttel, táncos produkciókkal és a termékekhez illő árnyalatú ruhákkal összehangolva ismerkedtünk meg a falfestékekkel a VAM Design Centerben 2011. május 6-án.

Bár ezen a rendezvényen keveselltük a színpadról a nívós ruhakölteményeket, amelyeket más divatbemutatókon mindig megcsodálhatunk, így legalább maradhatott a festékeké a főszerep, és nem vitték el az outfitek a prímet.

Annak ellenére, hogy a péntek esti program nem egy hagyományos divatshow volt, itt is felbukkantak celebek, akár a háziasszony, Görög Zita, akár az eseményekről elmaradhatatlan Kiszel Tünde, vagy korábbi Barátok közt-szereplők személyében.

A show rávilágított arra, hogy időnként tényleg mi is beújíthatunk egy pár izgalmas színnel, nem csak ruhaválasztáskor vagy sminkeléskor. Néha a fészkünkre is ráférhet egy kis átalakítás!

Doroszlai Beáta

Fotók: Nagy Norbert


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Elérkezett az ékszerforradalo...

Luxus dizájnkarkötő, applikáción kiválasztható és változtatható mintával, a L!BER8 Technology hazai startup csapattól!»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»