Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. december 28. 

Kortárs művészeket vár az inkubátorház Gyöngyösön

Az elmúlt pár évben olyan új fogalmakkal ismerkedhettünk meg, mint a startupok, inkubátorházak, vagy a freelancerek. Az új fogalmakkal új megoldások is érkeztek, amelyek már nem csak a fővárosban bizonyulnak sikeres projekteknek. 

Zsarnóczky Martin vállalkozó, projektgazda, innovátor arról híres, hogy szereti vállakozásaiba beépíteni a legújabb szemléletet, a főáram legsikeresebbnek ígérkező lehetőségeit, de alapozta már vállalkozását egy számára megkapó, külföldön sikeres, itthon még nem létező példára is.

 

Az egyik új projektje a Kolaház, így, rövid o-val. Hosszúval még csak-csak kitalálnánk, hogy miről van szó, de ennek hiányában kérem, hogy segítsen.
A Kolaház Gyöngyös város szívében, a Kossuth Lajos utca szomszédságában található „A”-kategóriás közösségi irodaház, mely 3 szinten kínál rugalmas kialakítású irodaterületeket. A Kolaházzal az a célunk, hogy segítsük a kezdő vállalkozásokat elindulni. Rengeteg jó ötlet születik nap mint nap, rengeteg kezdő szakember fejezi be a tanulmányait és indít(ana) vállalkozást. Tudjuk, hogy hatalmas költségeket ró az állam a vállalkozásokra – ezt egy működőképes, sikeres cég könnyedén finanszírozza, míg a kezdőknek meg kell gondolniuk, mire, mennyit költenek. Az egyik legnagyobb beruházást az infrastruktúra kiépítése jelenti – ebben akarunk segíteni a startupoknak, szabadúszóknak. Külföldön már évek óta sikeres a co-working, azaz az a működési elv, amely rugalmas költségtérítés mellett biztosítja a (kezdő) cégek számára az infrastrukturális működést. 
 

Tehát van is vállalkozásom, meg nincs is?

A vállalkozás minden esetben létezik, abba mi nem szólunk bele. Mi a vállalkozásnak az infrastrukturális részét adjuk - elsősorban -, olyan kedvező fizetési struktúra mellett, amely rugalmasan alkalmazkodik az igényekhez. Vásárolható havi bérlet kedvezménnyel, de kapható napi-, félnapi jegy is.
 

Mit nyújt a Kolaház?

 
Nyújtja a közösség erejét, azaz hatékony kapcsolatépítési lehetőségeket, belvárosi lokációt, és az együttgondolkodás lehetőségét is. Nyújtja emellett azt, amiről már beszéltem: a vállalkozás támogatását, infrastruktúrát, üzleti tanácsadást, mentorálást, teljes körű irodai infrastruktúrát (WIFI, nyomtató, fénymásoló, scanner, fax, projektor, vetítővászon, flipchart, stb.), költségmegtakarítást, adminisztratív és informatikai támogatást. Ezek a legfontosabbak, de megemlítem még az élhető, inspiráló teret, a saját, állandó/időszakos irodát, a stílusos tárgyalót, vagy az alternatív energiafelhasználást.
 

Hogy látja, lesz erre kereslet a jövő évben?

 
Az elmúlt hosszú és fárasztó hónapok, évek után tényleg itt az ideje annak, hogy megrázzuk magunkat, és új, pozitív energiák töltsék be a tereket. A fiataloké a jövő, mi legalábbis nagyon bízunk bennük, hiszen őket már más áramlatok kapják fel, mint a korábbi generációkat. Úgy gondolom, hogy a sikerhez szükség van a mi tapasztalatunkra és az ő álmaikra.
Várjuk azok jelentkezését, akik 2013-tól igénybe kívánják venni a Kolaház szolgáltatásait: 
http://kolahaz.hu/images/palyazat.pdf

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Pieter Hugo: This Must Be The...

A kiállítást mindenképp ajánljuk azoknak, akik kicsit is szeretnének kiszakadni a nyugatias komfort zónájukból»»

A meztelen férfi

Kortárs kiállítás meztelen férfitestekkel »»

Trendi konyhák

Ne csak Te, de lakásod is legyen stílusos! Nézzük a konyhákat.»»

35 év dizájnja Budapesten

A Design Terminálban tartja jubileumi kiállítását a Zsennyei Műhely»»

Női pózra hangolva

A Werk Akadémia művészeti menedzser szakos hallgatóinak vizsgája»»

Még mindig hódít a fehér szín...

Fény, mindenség, teljesség»»