Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. május 5.

Női pózra hangolva

2013. május 9-én 19 órától nagyszabású képzőművészeti és zenei program keretében a Design Terminálban mutatkoznak be a nyilvánosságnak a Werk Akadémia művészeti menedzser szakos hallgatói. Téma a jungi anima, tehát a női tapasztalás.

A Póz/Beállítva című csoportos kiállítással a Kurátor szakirányos hallgatók korunk tiszta, szenvedélyes, olykor maszk mögött meghúzódó nőisége elé tart – néhol görbe – tükröt. A kiállítás középpontjába állított „nőiség”, mint szociokulturális és művészetelméleti fogalom, az anyaság, a szépség, a szexualitás, az érzékenység jelenségeiről ad képet.  Az alapvető feminin szerepek mellett megjelennek azok a társadalmi jellemzők is, amelyek a „modell” mai típusát kialakították és éltetik.  Az alkotások az eredetiség és mesterségesség bonyolult viszonyrendszerét mutatják be, így az általuk nyújtott összkép sajátos nemi korrajznak is tekinthető. 

Raboczky Judit - Anyam cipője 2004.

Akik kiállítanak: Bárdosi Katinka, Kántor Ágnes, Kőteleky Éva, Kusnyár Evelin, Marjai Judit, Sipos Eszter, Rabóczky Judit, Szabó Roland, Töttös Kata.

Zenei menedzserek

A Zenei menedzser szakirányos hallgatók a kiállításhoz kapcsolódva mutatják be a Werk Akadémián szerzett koncert- és rendezvényszervezési tudásukat. A hallgatók este 20 órától különleges női előadók koncertjére invitálnak.

A műsort 20 órakor a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola tehetséges, fiatal hölgyekből álló vonósnégyese nyitja meg, akik után Jónás Vera és Király Martina előadásai ígérnek igazi változatos zenei csemegét. A programot éjfélig tartó buli zárja, melyhez a zenét a Stereotrip a.k.a. Gabry vs. Blas DJ páros szolgáltatja.

Női pózra hangolva 

Az eseményre meghívást kaptak a hazai zenei élet prominens szereplői, akik meghívott előadókként tudásukkal és tapasztalatukkal gazdagították a Werk Akadémia képzésében részt vevőket: Tóth Vera, Jamie Winchester, a Quimby, Bérczes Ádám, Molnár Gábor, Dorozsmai Péter, Lőkös Csaba, Horváth Gergely, Sallai Zsuzsa, Jávorszky Béla Szilárd, Pásztor Anna, Pierrot, Jeszenszky Zsolt, Csergő Éva, Cser Bálint, Bolyki György és még sokan mások.

Jónás Vera

Jónás Vera énekes, dalszerző és gitáros, a fiatal magyar zenészgeneráció egyik legtehetségesebb és legígéretesebb tagja. Többéves zenei múltját és karrierjét a London Centre for Contemporary Music School-ban idén szerzett diplomájával erősítette meg. Saját szerzeményeit játssza, koncertjein és a felvételein élő elektronikát használ (loop, delay) és saját magát kíséri gitáron.

Jónás Vera

Király Martina

Király Martina a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz-tanszékének ének szakán végzett. Orszáczky Jackie-díjas, sokoldalú előadó és dalszerző, repertoárjában műfajok sokasága szerepel, a raptől a soulon át a népzenéig, a jazztől a rockzenéig.

Király Martina

Stereotrip

Stereotrip a.k.a. Gabry vs. Blas a pécsi éjszaka legújabb felfedezettjei, az aktuális slágerek mellett a legütősebb tech house és electro house zenéket pörgetik hétről hétre az egyik legnagyobb helyi clubban, melyeket rendkívül jó szövegekkel igyekeznek "eladni" a bulikban. A saját remixek és zenék mellett az idei évre Budapest meghódítását tűzték ki célul.

Stereotrip a.k.a. Gabry vs. Blas

Tehát az esemény 2013. május 9-én, este 7 órától kerül megrendezésre a Design Terminálban.

Székely Krisztina


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Nagy-Britanniában mutatták be...

Magyar siker a bicikli piacon»»

A kalocsai minta betekerte ma...

Női kerékpárokon a magyar motívum »»

Üljünk ki a teraszra! - 2.

Öt kedvenc kerti székünk a nap színeiben.»»

Üljünk ki a teraszra!

Öt kedvenc kerti székünk fehérben és szürkében.»»

Ételből készült ékszerek

Igazán ennivaló alkotások»»

Ívek a művészettörténetben

A müncheni Neue Pinakothek állandó kiállítása»»