Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. május 29.

Trendi konyhák

Stílusosnak lenni nem csak annyit tesz, mi magunk hogy nézünk ki. Otthonunk kinézete is minket jellemez, és ha már adunk arra, hogy mi is és lakásunk is attraktív legyen, ne feledkezzünk meg a konyhánkról sem. Nincs is annál kiábrándítóbb látvány, hiába makulátlan külsejű a nő, ha egy koszos, romos konyhából lép ki...

Cikkünkben tágas konyhákra hozunk példákat.

Tágas, egybenyitott térben jól mutat a falmenti konyha és az étkezőt, konyhát, nappalit összekötő konyhasziget. Ilyen nagy felületeken érdemes semleges színeket választani - a homokszín dominanciája visszafogja a hivalkodó méreteket.

Kevésbé grandiózus, zártabb térben jobban érvényesíthető a színpárok játéka. Sötét és világos kombinálásával, mint például krémszín és gesztenyebarna párosítással látványos, mégis ízléses konyhát alakíthatunk ki.

A színek mellett a formavilágra is érdemes figyelni: a szögletes elemek ridegségétől idegenkedők választhatnak lekerekített konyhabútorokat is. A lágy ívek és a meleg színek a kemény-hideg fémeket is finoman ellensúlyozzák.

Még barátságosabb látszatot keltenek a fa, vagy fahatású konyhafrontok. Sokkal hívogatóbbá válik a környezet, ha kerek formákkal és sok napsütéssel ötvözzük a faanyagokat.

Sokan a hófehér konyhákért vannak oda. Ha letisztult, fehér konyhát álmodunk meg magunknak, kis színt belecsempészve - például egy mahagóni munkalappal megvalósítva -  minimalista, mégis elegáns stílusú és semmiképpen sem steril végeredményt kapunk.

És ha megtehetjük, adjunk a részletekre is. Az esztétikum mellett a praktikumot is szolgálják a belső rendszerezők, hogy kívül-belül szép konyhánk lehessen.

FashionTime

Fotók: Poggenpohl, IKEA, Caesarstone, Freshome.com, Fancycribs.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

Lakj zölden!

Nemcsak a ruhákon, az építészetben is divat a zöld.»»

Agatha Ruiz de la Prada for N...

Pöttyös kávéfőző a mindennapok hangulatához»»

Kreativitás és változatosság ...

Alakítsuk át lakásunkat apró, de lényeges mozzanatokkal! »»

Indigókék tenger a lakásban

Hűsölj a bútoraid láttán!»»

F&F Home

Tedd stílusossá az otthonod! »»

Tojástrend 2012

Fogat fogért; Pradát Pradáért!»»