Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2015. február 9.

Elérkezett az ékszerforradalom ideje: itt a tago arc!

A jól eltalált kiegészítő már önmagában öltöztet. A legegyszerűbb szettet is feldobja – csak nehéz rátalálni! Mostantól a tago arc nevű, vadonatúj technológiával kifejlesztett luxuskarkötőkkel az ékszerkérdést örökre megoldhatjuk: az E Ink kijelzővel ellátott karkötő mintája tetszés szerint változtatható. Nincs is annál tökéletesebb kiegészítő, mint amelyet aktuális ruhánkhoz és hangulatunkhoz illővé varázsolhatunk! Az öltözékünket megkoronázó mintát egy mobilalkalmazás segítségével könnyedén és gyorsan áttölthetjük az ékszerre, így outfitünk máris teljessé és stílusossá válik!

 

Az app és a karkötő találkozása

Hogy mindenki maga alakíthassa öltözetéhez a kedvenc kiegészítőjét, a L!BER8 Technology  közösségi finanszírozási kampányt indít. A magyar startup cég forradalmian új technológiát  alkalmaz a tago arc nevű, luxus minőségű és egyedi karkötőin: az e-könyvolvasókból is ismert, E Ink kijelzővel ellátott karkötő teljes felülete tetszés szerint variálható. A kiegészítő viselőjének aktuális ruhájához és hangulatához leginkább passzoló kép egy mobil applikációról kiválasztható, és mindenfajta kábel vagy bluetooth kapcsolat nélkül „átvarázsolható” az ékszerre.

A kiegészítő, amely sosem merül le!

A karkötő különlegessége nemcsak abban rejlik, hogy egy mobilalkalmazás segítségével bármikor lecserélhető a mintája: az E Ink kijelzővel ellátott karkötő egy NFC chip által összeköttetésben van a mobiltelefonnal, így mindenfajta kábel vagy bluetooth kapcsolat nélkül tölthető át rá a minta. A forradalmi megoldásnak köszönhetően öltözékünk sosem fog lemerülni!

Világelső magyar ötlet közös támogatással

A L!BER8 Technology közösségi  finanszírozású  kampányának célja,  hogy  a nemzetközi támogatók, magánszemélyek által befolyt összegből elindulhasson a dizájnkarperec tömeggyártása.  A kampány lényege, hogy egy weboldalon keresztül bárki a világon támogathatja a hazai startup csapat projektjét, és vásárolhat a jövőben elkészülő termékből.

Dizájner minták a luxusékszeren

A karkötőre számos meglévő mintát lehet letölteni, de az ékszer viselője maga is megalkothatja a saját stílusának leginkább megfelelő dizájnt is, és művét megoszthatja majd a tago közösséggel. További célja a startup csapatnak, hogy a későbbiekben grafikusokat, művészeket is bevonjon a még változatosabb képek tervezésébe. És még az a pillanat is el fog jönni, amikor ismert luxus divatmárkák hozzák létre a tago arc mintáit!

„Aki korán kel, aranyat lel! Vagyis akik a kampány indításakor rögtön a weboldalra látogatnak, rendkívül kedvező áron vásárolhatnak a jövő ékszeréből” – árulta el az egyik kulisszatitkot Kovács Zoli, a karkötő megálmodója, s a különleges kiegészítőt megvalósító L!BER8 csapat vezetője.


 A kampányindító parti pontos helyszínéről és időpontjáról a L!BER8 hírlevelében (feliratkozás: www.liber8tech.com), valamint Facebook oldalán értesíti az érdeklődőket.


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Ruhák, festmények és fuvolasz...

Celeni 2015ss Collection featuring PAF Showcase»»

Minimálban otthon vagyunk

Lakástrend: a funkció az elsődleges, utána jön a személyes jelleg»»

Stílusos menü, stílusos edény...

Mert a stílus a konyhában is érvényesülhet!»»

Karácsonyi kívánságlista - gy...

Pitypangmagok, nyomda és projektor - az ujjunkon!»»

Kicsi a webshop, de erős...

Lunett Design - új lakberendezési mennyország a neten!»»

Kiállítás és ruhakollekció - ...

Kiállítássorozat részeként mutatta be egy kora téli estén a Fibula a a téli kollekciójukat»»