Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 7.

Catwalk fashion show

2010. november 25-én, az esemény kezdetére szép számmal gyűltek össze a lelkes civilekből és szakmai múlttal rendelkező egyedekből álló érdeklődők. Valamivel 21 óra után A Merlin nagyterme kinyitotta kapuit, a divat iránt fogékony közönség pedig rövid percek alatt ellepte a terepet.

Hangulatkeltésnek egy kis performanszot láthattunk, ahol a hajaké volt a főszerep. Egy házibuli miliője tárult elénk, olyan arcokkal, akiknek anyukánk nem biztos, hogy örülne, ha barátkoznánk, igazi rock ’n’ roll életérzés, züllött fiatalság, aminek titkon vagy bátran vállalni, de mindenki részese akar lenni. A megfelelő légkör megteremtéséhez elengedhetetlen kellékekből nem volt hiány, előkerült megunhatatlan kedvencünk, a ghetto blaster, a diszkógömb, a cigaretta, az italok és természetesen a tökéletesre belőtt sérók.

Ezután a Microphone Hair csapata tovább fokozta a kedélyeket, amikor mintás overallos lányok éreztek a kifutóra puli kutyákat megszégyenítő póthaj-koronával. Az elvont, elborult frizurák remek átvezetést biztosítottak Bálint Sára Catwalk számára készített kollekciójához.

Egy rövid, gyönyörűen fotografált kisfilm után szemügyre vehettük Sára legújabb téli kollekcióját, mely kötött anyagaival maximálisan télies és viselhető darabokból állt. A zene, a fények, a modellek haja és sminkje vegyítve a ruhák rojtozott, szaggatott imidzsével tökéletes horrorfilm hangulatot teremtett, mintha a modellek a ködös erdő fái közül léptek volna a kifutóra, ruháikat pedig az elszabadult vérfarkas cincálta volna szét. Ez az érzés azonban még abszolút a kellemes adrenalin löket kategóriájába tartozott, amit az is bizonyít, hogy boldogan bújtunk volna bele a szürke, fehér, fekete, bézs és ezek árnyalataiban megjelenő bő, laza viseletek bármelyikébe. Az évszak kötöttségeit ismerve nem meglepő, hogy a kapucnik, mellények nagy mennyiségben voltak jelen, valamint a hosszú, komfortérzetet biztosító szabások és anyagok hódítottak.

 

A bemutató végét jelentő maximálisan kiérdemelt elismerő taps egyben a party kezdetét jelentette, ahol a Headshotboyz, a Popbitch és a Crimson & Counterfeiter szolgáltatta az elektronikus talpalávalót. 

Összegezve a látottakat elégedetten jelenthetjük ki, hogy végre valami kreatív, pörgős és élvezhető lépett a magyar divatszcénába. A helyszín ideális, a szervezés jó, a felvonultatott művészek tehetségesek és a modellek is dícséretet érdemelnek, mivel, bár látszott, hogy nem professzionálisak, az öröktrendi mogorva arckifejezés alatt érezni lehetett, hogy élvezik a kifutóra irányuló watt-zabáló fényáradatot és magabiztosan vonulnak a fotósok felé. Még több ilyet szeretnénk.

Guttray Móni

Fotók: catwalk loves.blogspot.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»