Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2010. december 7.

OptiClub divatbemutató

Világmárkák Magyarországon is.

Michael Kors, Jil Sander és Karl Lagerfeld. Íme, néhány szemüvegmárka, mely nemrégiben bemutatásra került. Az OptiClub tagok ezeket a termékeket most kedvezményes áron vásárolhatják meg, így ezek a márkák számunkra is elérhetővé vállnak, az országhatár átlépése nélkül.

Calvin Klein

Szombat este, 2010. december 4-én az új és önmagában is nagyon exkluzív Andrássy úti Alexandra könyváruház adott méltó otthont az eseménynek. A szervezők ez alkalommal mindenre figyeltek. Ritkán írunk ilyet, de ez a rendezvény most szervezés tekintetében is megérdemli a méltató szavakat. Fantasztikus catering, kényelmes ülőhely, pontos kezdés, teljes körű tájékoztatás - néhány szóban összefoglalva a legfőbb erények, melyek közül a fantasztikus világmárkák sem maradhatnak ki.

Karl LagerfeldKarl Lagerfeld

A Magyarországon új kezdeményezésnek számító OptiClub célja a magánkézben lévő üzletek összefogása, a szakmai-gazdasági szemléletváltásra történő invitálás. A klubtagok számára kedvezményes áron elérhetővé válnak a legnagyobb világmárkák napszemüvegei és optikai keretei is. Így minden divatrajongó az országhatár átlépése nélkül szerezheti be kedvenc designere szemüvegét.

Michael Kors

Az est során az alábbi márkák kerültek bemutatásra: Karl Lagerfeld, Emilio Pucci, Calvin Klein, Michael Kors, Jil Sander, Fendi és Nike. A választék széles és szerteágazó volt, melyből kiderült, ezek között mindenki megtalálja az igazit. A semleges, szürke és feketébe öltözött modelleknél különös figyelmet fordítottak arra, hogy a ruha egy percre se vonja el senki figyelmét.

Michael Kors

A figyelem pedig valóban a szemüvegmodellekre irányult. A különböző férfi és női darabokat felváltva mutatták be, ugyanígy váltakozott az optikai és napszemüvegek sora is. A jól ismert és hazánkban is oly divatos szögletes és színes keretek sorát az egész arcot uraló maxi szemüvegek szakították meg. Kerek formák, lágy vonalvezetés és eredeti megoldások. Ez utóbbinál külön említést érdemel egyes szemüvegek szára, ahol a geometriai formáktól, a cikkcakkos vonalvezetéstől sem riadtak vissza. Ezzel szemben a színek közül nem tudunk semmit sem kiragadni, hiszen a sötét és vidám színárnyalatokig mindenre láthattunk példát.

Emilio Pucci

Emilio Pucci

A Nike a szemüvegekben is a sportos vonalat képviselte. Ha valaki síszemüveget keres, vagy csak szeretné, ha csúszásgátló gumi segítségével még biztonságosabb lenne a viselet, akkor a sportmárkánál biztosan megtalálja, amit keres. Míg Karl Lagerfeld egyedi márkajelzésű darabjai vagy Michael Kors vidám keretei inkább a hétköznapok üde színfoltját teremtik meg, addig a Calvin Klein férfi modelleket a határozott, szinte szoborszerű formák, míg a női darabokat extravagáns sziluettek és megoldások jellemezték.

Nike

Legyen kerek, ovális vagy szív alakú arcod, ezek között biztosan megtalálod a megfelelőt. Sőt mi több, a szakemberek még egyedi kívánságokban is megpróbálnak a segítségedre lenni. Úgy néz ki, hogy elérkezett a divatos optikai napszemüvegek ideje is. Kedves szemüveg világmárkák üdvözlünk benneteket kicsi hazánkban. Jó, hogy jöttök.

Szlopóczki Janka

Fotók: opticlub


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»