Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. január 18.

Pótszilveszter és divatbemutató

Le Corset divatbemutatóval egybekötött pótszilveszteri party volt a Creol bárban, 2011. január 14-én.

Azoknak, akik nem bulizták ki magukat szilveszter napján, és még egy kis divatra is vágytak, tökéletes rendezvénynek bizonyult a péntek esti program. A Beauty Boutique eseményen a bulizásba a Le Corset fűzőbemutatója segítségével iktathattunk egy kis szünetet, előtte-utána a modellekkel együtt szórakoztak az egybegyűltek.

Szépülés mindenkinek

Bár a meghirdetett 21:00 óra helyett jóval később érkeztünk, a divatshow-ról nem késtünk le, sőt, annyi idő állt rendelkezésünkre, hogy a szépségszigeten minden szolgáltatást igénybe tudtunk venni. Mire elkezdődött a bemutató, már az összes szépülni vágyó érdeklődő szinte a modelleknél is szebb külsővel lett gazdagabb, hála az In Hair-es Blazsovszky László és Kovács Krisztián fodrászok által megvalósuló, fantáziadús, stílusos, és mégis hipp-hopp elkészített frizuráknak, a Beauty 88 Studio-s Szikszai Katalin manikűrösnek köszönhető kreatív, igényes körmöknek, valamint Czagány Klaudia sminkes által kreált ízléses, elegáns és egyedi make-upoknak.

A show végül 23:30-kor vette kezdetét, amelyen Daniludisz Niki és Kárpáti Anett házigazdák felkonferálása után rögtön meg is jelentek a modellek a kifutón.

Fűzők bemutatója

Fűzők széles választéka tárult elénk a színpadról, azt reprezentálva, milyen sokféleképpen viselhetőek ezek a ruhadarabok.

A fekete dominált a bemutatott fűzőkön, de a kapucsínó, a türkiz és a bordó színek is képviselték magukat az elegáns outfiteken.

Leggyakrabban fényes cicanadrággal viselték a modellek a merevített felsőket, de láttunk miniszoknyával párosított verziót is.

Két modell a fűző alatt blúzt hordott a kifutón, ezek azonban a mell aljáig érő fazonok, emiatt mindenképpen érdemes valamit alávennünk, az eredmény így trendi, mégis előkelő összhatást kelt.

A mell alattig érő fazonok mellett a klasszikus formájú fűzők minden fajtáját megtekinthettük, legyen az egyenes nyakkivágású vagy V-alakban dekoltált, a mell fölött csücskös sarkakban végződő, kapcsos, hátul teljesen zárt, illetve madzaggal összekötött, vagy cipzáros megoldásokkal toldott darab.

3 in 1 este

A látványos bemutató még nagyobb kedvet hozott a bulizóknak a partyzáshoz, és akik irigyelték a modellek szépségét, betérhettek a szépségszigetbe megjelenésük felturbózásáért.

A Beauty Boutique este tehát tényleg teljes mértékben a szépség jegyében telt, nemcsak az exkluzív atmoszférájú Creol bárnak, hanem a fordász-, sminkes- és manikűrös szolgáltatásoknak is köszönhetően. Az i-n a pontot pedig a Le Corset fűzőshow jelentette.

Doroszlai Beáta

Fotók: Nagy Nikolett Zoé


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»