Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 7.

Bugatti divatbemutató 2011 tavasz/nyár

2011. február 3-án a WestEnd City Center egyik prominens kávézója, a Fashion Café és Étterem látta vendégül a divat iránt érdeklődőket egy Bugatti bemutató erejéig. Egy új kezdeményezés eredményeként a kávézó mostantól minden hónap elején helyszíne lesz egy divatbemutatónak, ezzel is erősítve a „nomen est omen” régi elvét. 

Az őszi brand store nyitó bemutató hagyományát követve lapigazgatónk, Kovács Marcella konferálásával kezdődött az este, ahol a német márka legújabb, tavaszi és nyári ruháit láthattuk. A sportos elegancia megunhatatlanságát előtérbe helyezve ebben a szezonban is egy igazán kellemes, kifinomult és férfias kollekciót köszönthettünk. 

Fazon tekintetében a szűkebb, egyenes szabású nadrágok és piké pólók kombinációja vitte a prímet. A test vonalát férfiasan követő szabások a tökéletes arányokkal rendelkező Ken babákat és azok szofisztikált megjelenését idézi. A Bugatti ruháiba öltöztetett férfi a tipikus jól szituált üzletember (és/vagy fia), akinek testét kellemes barnára sütötte a Nap, miközben a Riviérán nyaralt. Ő az, aki teniszezés után hetykén a hátára dobja a pulóverét, de persze így is istenien mutat, és akivel az általában kínos „bemutatás a szülőknek” pillanatot jobban várod, mint a Karácsonyt.

 

Színekben leginkább a friss, tavaszias, zöld, kék, fehér árnyalatok domináltak, aminek minden kombinációját megfigyelhettük. A csíkok és kockák ingen, pólón egyaránt jelen voltak, bizonyítva, hogy koránt sincs leáldozóban a divatcsillaguk.

A férfi modellek fergetegében feltűnő modell hölgy megjelenése igazán elmés fricska volt, mivel a Bugatti egy kizárólag férfi öltözékeket gyártó cég. Farmer shorttal párosított ingek és mellények, egy jól választott öv (kiemelve a derék és a csípő vonalát) és máris kész a boyfriend stílusú outfit.

 

Ahogy egy igényes világmárkához illik, az apró részletek is a helyén voltak. A pulóverek hátán elhelyezett Bugatti logó finoman tudatja, kivel állunk szemben – még akkor is, ha az illető háttal van. A teljes összkép érdekében a kiegészítőket a Zoppini biztosította.

Összegezve egy kellemes estének lehettünk részesei. Letisztult, hordható ruhák, jó szervezés és hangulat. Kíváncsiak várjuk a Fashion Café és Étterem következő eseményét.

Guttray Móni

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»