Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. február 7.

Bugatti divatbemutató 2011 tavasz/nyár

2011. február 3-án a WestEnd City Center egyik prominens kávézója, a Fashion Café és Étterem látta vendégül a divat iránt érdeklődőket egy Bugatti bemutató erejéig. Egy új kezdeményezés eredményeként a kávézó mostantól minden hónap elején helyszíne lesz egy divatbemutatónak, ezzel is erősítve a „nomen est omen” régi elvét. 

Az őszi brand store nyitó bemutató hagyományát követve lapigazgatónk, Kovács Marcella konferálásával kezdődött az este, ahol a német márka legújabb, tavaszi és nyári ruháit láthattuk. A sportos elegancia megunhatatlanságát előtérbe helyezve ebben a szezonban is egy igazán kellemes, kifinomult és férfias kollekciót köszönthettünk. 

Fazon tekintetében a szűkebb, egyenes szabású nadrágok és piké pólók kombinációja vitte a prímet. A test vonalát férfiasan követő szabások a tökéletes arányokkal rendelkező Ken babákat és azok szofisztikált megjelenését idézi. A Bugatti ruháiba öltöztetett férfi a tipikus jól szituált üzletember (és/vagy fia), akinek testét kellemes barnára sütötte a Nap, miközben a Riviérán nyaralt. Ő az, aki teniszezés után hetykén a hátára dobja a pulóverét, de persze így is istenien mutat, és akivel az általában kínos „bemutatás a szülőknek” pillanatot jobban várod, mint a Karácsonyt.

 

Színekben leginkább a friss, tavaszias, zöld, kék, fehér árnyalatok domináltak, aminek minden kombinációját megfigyelhettük. A csíkok és kockák ingen, pólón egyaránt jelen voltak, bizonyítva, hogy koránt sincs leáldozóban a divatcsillaguk.

A férfi modellek fergetegében feltűnő modell hölgy megjelenése igazán elmés fricska volt, mivel a Bugatti egy kizárólag férfi öltözékeket gyártó cég. Farmer shorttal párosított ingek és mellények, egy jól választott öv (kiemelve a derék és a csípő vonalát) és máris kész a boyfriend stílusú outfit.

 

Ahogy egy igényes világmárkához illik, az apró részletek is a helyén voltak. A pulóverek hátán elhelyezett Bugatti logó finoman tudatja, kivel állunk szemben – még akkor is, ha az illető háttal van. A teljes összkép érdekében a kiegészítőket a Zoppini biztosította.

Összegezve egy kellemes estének lehettünk részesei. Letisztult, hordható ruhák, jó szervezés és hangulat. Kíváncsiak várjuk a Fashion Café és Étterem következő eseményét.

Guttray Móni

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Gellért, a divat strandja!

A döntőbe 17 tervező és 4 tervezőpáros jutott. »»

Csinos, csibész La Masni

Bemutatta 2012-es kollekcióját a La Masni!»»

My Very First Collection

Julia Horvath divatbemutatója a Fashion Caféban.»»

Don't forget to be AWESOME

Ízelítő a Modart világából.»»

By Me Vadász Kollekció - 2012...

A vadászatért is rajongó Sissy császárné kosztümjei ihlették Hrivnák Tündét.»»

Időtálló elegancia Frank Adél...

Fiatalos lendület és ősi technikák a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióban!»»