Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 1.

Jégen sikló Wella-hajak

Szokatlan formában tárultak elénk a Wella hajkölteményei: korcsolyázó modellek segítségével mutatta be a vállalat új termékcsaládját, a Pro Seriest 2011. március 30-án az Eiffel téren, ahol nagy örömünkre mostanában egyre gyakrabban tartanak hajtrendekkel kapcsolatos, színvonalas fodrászbemutatókat.

A zenés-táncos-korcsolyás produkciót követően vette kezdetét a Nyugati Pályaudvar mellé lefektetett műjégen a hajshow. Négy különböző kollekciót végignézve győződhettünk meg arról, hogy a Pro Series termékek minden hajtípushoz és frizurához felhasználva helyt állnak.

A sajtótájékoztatón Nagy Viktor, a Wella magyarországi fodrász-nagykövete öntötte szavakba a modelleken látható frizurák lényegét. A bemutatott kollekciókkal azt próbálták érzékeltetni a nézőkkel, hogy az új produktumok használatával otthon is ugyanolyan hatást érhetünk el hajunk formázásakor saját magunk, mint profi fodrászunk kezei alatt. Ezt ötletesen illusztrálták a két színpadról a pályára lépő lányok, ugyanis minden kollekcióhoz ketten-ketten siklottak ki az otthoni atmoszférájú backstage-ből, valamint a professzionális szalon miliőjű emelvényről.

A Shine kollekció tündöklően fényes sörényű hajakat keltett életre, míg a Volume kollekcióval dús hatású, egész napos tartást biztosító frizurákat mutattak be. A Color kollekció részeként életteli, divatos színeket láthattunk a korcsolyapályán, míg a Repair kollekció során egészségesen ragyogó hajú lányok siklottak végig a műjeges kifutón.

Nagy Viktor a kollekciókhoz hozzáfűzte, hogy a divatosságra törekvő nők a natúr frizurákat részesítik előnyben már egy ideje, így mostmár az utcán is a nemzetközi divattervezők modelljeitől ellesett, remek hajviseletekkel találkozhatunk. Színek terén szintén érdemes a természetes hatást keltő árnyalatok közül választani, így idén feledésbe merülnek a burgundi árnyalatok, ezzel szemben a barnás, élénk színek fénykorukat élik. A Wella 130 éves szakértelmének köszönhetően festékeik nem károsítják a hajkoronát, viszont a klóros, illetve sós víz, a napsütés, valamint a hajszárítók, hajsütővasak és hajvasalók okozta veszélyek miatt érdemes színvédő, kímélő illatszerekkel ápolnunk igénybevett hajszálainkat.

Az eseményen az egyenes, a hullámos és a göndör; a rövid, a félhosszú és a hosszú; a kibontott, a kontyos és a lófarkas frizurájú, valamint a csábító barna, a bájos szőke és a vagány vörös hajviseletek egyaránt képviseltették magukat, mind a Pro Series termékcsalád segítségével megvalósulva. A hajshow-hoz felhasznált termékek a napokban kerülnek a boltok polcaira, így megvásárlásukhoz sem szükséges fodrászunkhoz elmennünk, emellett az áhított álomfrizurát talán el tudjuk készíteni otthonunkban mi is. Azért hajvágásért és -festésért valószínűleg érdemes mégis hajstylistunkat meglátogatni, és profi kezeire bízni magunkat.

Doroszlai Beáta

Fotók: Wella


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»