Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 10.

Big city life + fashion show az Allee-ban

Nagyvárosi lüktetésű táncos divatbemutatót láttunk az Allee bevásárlóközpontban 2011. április 8-án. A „Big City Life” időszaka alatt naponta többször is megelevenítik a táncosok az éjjel-nappal pörgő kozmopolita életmódot a show-k segítségével, így április 17-éig van lehetőség újratekinteni a látványos, tökéletes élményt jelentő produkciókat, amelyek a pláza butikjainak 2011-es tavaszi-nyári kollekcióit ismertetik velünk.

Öveket bekapcsolni!

Kiváló péntek esti szórakozásnak ígérkezett a Big City Life Allee divatbemutató, amelyre már útközben a rádióban hallott Big City Life című dal is kellőképpen ráhangolt. A meghirdetett 21:00 órára már a celebek is megérkeztek, igen hamar teltházassá vált a helyszín, ahol kis késéssel be is mutatkoztak a házigazdák, Egyed Krisztina marketingmenedzser – a rendezvény erejéig légiutas-kísérő - és Galyas André ügyvezető igazgató – az est folyamán pilóta - felszólítottak minket, hogy helyezzük magunkat kényelembe és kapcsoljuk be öveinket, mert rögvest megérkezünk képzeletben a sosem alvó New York-ba, hogy átéljük annak éjjel-nappal tartó pezsgését és megtekintsük kozmopolita divatvilágát – hála Lukács Gabi és Lakatos Márk stylistmunkájának.

1.       Marks & Spencer és kávéház

Miután a kivetítőn „járatunk” közeledni látszott a szárazföldi fényekhez, majd „landoltunk”, s egy New York-i álmos reggeli kávéházban kötöttünk ki. A tehetséges táncosok kávés koreográfiákkal leptek meg minket már az est legelején, mindezt persze a ruhamárkára jellemző elegáns felöltőkben.

2.       Jeans Club és építkezés

A következő jelenetben egy építkezés kellős közepébe csöppentünk, ahol az amúgy is sportosabb vonalat képviselő márka ruhadarabjain kívül a táncosok maszkokat, védősisakokat és munkáskesztyűket is hordtak. Nem csak a viseletüket, de táncstílusukat és természetesen a vetítést is az építkezési környezet világa hatotta át.

3.       Springfield és útbontás

Az útszélen dolgozgató munkásokat képviselő táncosok szórakoztató kukásdobolása maradandó élményként rögzült emlékezetünkben. De a mellettük gyalog elhaladó csinos, trendi ruhás lányt kísérő füttykoncert is említésre érdemes, amely a kudarcba fulladt ismerkedést követően No woman no cry dalolásba váltott át...

4.       Legends és közúti tábla

A vetítőn látott, egyre nagyobb számot mutató sebességkorlátozó táblák ritmusához és tempójához alkalmazkodó táncoslányok izgalmas jelenetét újabb közúti figyelmeztetések és hozzájuk illő koreográfiák, valamint outfitek tették még egyedibbé.  

5.       Tatuum – Central Park

A fakó őszi délelőttöt eszünkbe juttató jelenetben a táncosok is halvány, szolid, de stílusos viseletekben ülték-táncolták körbe a belváros talpalatnyi zöldjén található kerti padot, mintha egy parkbéli kávészünetre invitálnák magukkal a nézőket.

6.       Intersport és Bronx

Nem csak a legelitebb nagyvárosi negyedekbe, de a sötétebb régiókba is betekintést nyerhettünk az Allee show segítségével: a Bronx-t eszünkbe juttató, elhanyagoltabb területen lévő kosárpályán szerepeltek a rappereknek és deszkásoknak beöltözött, sportos ruhás táncosok.

7.       C & A és business meeting

Előkelő, metálosan fényes öltönyökben és trendi nyakkendőkben vonultak végig a kifutón a decens modellfiúk, majd aktatáskás táncot lejtettek, amelynek végére, mint munka közti szünet végére a bizniszmen, egyre lazább, kitűrt ingű, megereszkedett nyakkendőjű lezser stílust „tornáztak” ki maguknak.

8.       Stradivarius és iroda

Az iroda világába kalauzoltak el minket a következő kollekciót bemutató hölgyek. Az íróasztalokon vonagló, csábosan kacsintgató lányok elegáns titkárnős stílusban, nagykeretes szemüvegben, mélyen dekoltált blúzban és miniszoknyában várták a szexi fénymásolószerelők visszatérését.

9.       Griff és az alteregó

A kivetítőre sugárzott alteregójával vívott táncpárbajt az Éden hotel Krisztiánja. E jelenet határozottan az est legjobb pillanatai közé furakodott, egyedi módon vetítéstechnikával egy személyen bemutatva közben a divatmárka business, hétköznapi és szabadidős tevékenységekhez illő ruhavonalait is.

10.   Cottonfield és metró

A zötyögő, zajos metrón érezhettük magunkat mi is, olyannyira élethűen rázkódtak és dülöngéltek a színpadon „kapaszkodó”, tarka, laza ruhás táncosok, de szerencsére a tömegközlekedési eszközből hamar kiszabadultak, hogy taxit rendeljenek, majd túlméretes bőröndjükből egy gyermeket is kiengedtek.

11.   Delta Duo akrobata-produkció

A felhők fölötti utazást reprezentáló vetítésről hamar elvonta figyelmünket az akrobatapár: egyként drukkolt a közönség a két férfinak lélegzetelállító mutatványaik sikerességéhez, profizmusuk azonban rögtön elárulta, hogy nem kell aggódni testi épségükért; professzionális produkciójuk világszerte népszerűségnek örvend.

12.   Champion és őr

A kísérteties lepedők alatt rejtőző, szellemmaszkos modellek között kétségbeesetten próbálta a biztonsági őr a munkáját végezni, akinek aztán ijesztgetését is élethűen imitálták a modellek a színpadon.

13.   Art’z Modell és szerelmi sokszög

A sármos agglegényre rátörő különböző személyiségeket képviselő táncosokon mind változatos,  kifinomultan elegáns ruhakölteményeket láttunk, bemutatva a hisztérikától a bénuskán és a dominán át a gésát, a menyasszonyt és a titkárnőt is. A szívtipró mozgalmas éjszakája végére viszont a jelenet szerint hoppon, azaz partner nélkül maradt.

14.   Springfield és Samsonite

A vászonsapkás, nyaralásukra érkező, ellazulni próbáló üzletemberekből álló csapat a műanyag bőröndökkel kezdte meg különleges koreográfiáját, amely aztán humoros kulcspergésbe és bőröndöt püfölős minikoncertbe torkollt.

15.   Van Graaf és bár

A bárok cigifüstös, erotikától fűtött hangulatát hozta magával a következő epizód, amelynek keretein belül csábító táncot lejtettek egymásnak a női és férfi táncosok, mindezt persze a márkára jellemző, stílusos outfitekben.

16.   C & A és sikátor

A kora reggel iskolába igyekvő fiatalok betévedtek véletlenül egy sikátorba, ahol körbehálózták őket a hajléktalanok és kukások, valamint kellemetlen, koszos, környékbeli alakok. A gyerekeket hamar sikerült a rosszba húzniuk a „züllött egyedeknek”, így a jelenet végére már egyként táncoltak a szereplők a színpadon.

17.   Van Graaf és partyzás

Az elegáns felöltőket viselő táncosok már szinte módosult tudatállapotban, de rendületlenül folytatták a partyzást a nagyvárosi szórakozóhelyen – annak ellenére, hogy már régen elmúlthatott a hajnal is.

18.   Adidas és macskajaj

Határozott, zaklatott üzeneteket sugalló mondatfoszlány-vetítésekkel dúsult az utolsó előtti rész, amely során másnapos viselkedést produkáltak a táncosok, akik földön ritmusra vonaglottak, majd akrobatikus ugrásokat hajtottak végre, végső energiáikat mozgósítva, hogy kozmopolita lakókhoz illően egy percre se pihenjenek meg.

19.   Adidas és Times Square

A folyton vibráló Times Square-en ért körbe a nagyvárosi napunk, ahol vidám napsütés és örökpörgés töltötte belénk a non-stop nyüzsgéshez nélkülözhetetlen energiát. A pihenés itt már divatjamúlttá vált, összeállt a sportos melegítős, mindig fitt táncoscsapat, és kezdődött elölről, újra a nagyvárosi, éjjel-nappal tartó lüktetés.

20.   Földet érés

Az est tetőpontjának átélése után konfettiesőben „ázva” próbáltunk magunkhoz térni a lehengerlő, tökéletesre sikerült divatbemutató után. A „stewardess” tájékoztatott  is minket, hogy sajnos „földet értünk”... Tényleg egyedülálló élménnyel lettünk gazdagabbak a színlelt utazás során.

Aki lemaradt a táncosmodelles divatbemutatóról, még nem maradt ki a csodából: megnézheti ugyanezt a produkciósorozatot április 15-én 16 és 18 órától, valamint 9-én, 10-én, 16-án és 17-én pedig egy nap háromszor, délután 2, 4 és 6 órai kezdéssel.

Az Allee nyereményjáték majdani nyertese számára pedig a képzeletbeli utazást valódi New York-i álomút fogja követni. Divattippekért, trendi ruhadarabokért, és most még szuper táncmozdulatok elleséséért is érdemes elmenni tehát a bevásárlóközpontba április 8-17-e között!

Doroszlai Beáta

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Mintákkal és virágos illatokk...

A Lenor Fashion Bemutatón találkozhattunk tavaszi-nyári színekkel és illatokkal»»

Kő, papír, olló – Manie...

Kemény, mint a kő, tiszta, mint a papír, és mindenképpen hordható volt az idei kollekció!»»

Léber Barbara Haute Couture 2...

Estélyi ruha kollekció és hazánk eddigi legértékesebb öltözéke egy este.»»

Színház az egész világ

Őszi divathetek az Allee bevásárlóközpontban»»

Őszi levélhullás a Reservedné...

Új üzletet nyitott a lengyel márka, ezúttal a Váci utcában.»»

Nyárbúcsúztatás a Magentával

Szabadtéri divatbemutató a Bazilikánál.»»