Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 17.

Little satin dress Nagy Esztertől

Nagy Eszter miniruha-kollekcióját láttuk a Beauty Boutique áprilisi buliján.

Sajnáljuk, hogy kihagytuk a márciusi BB partyt, hiszen az április 14-i eseményen is ugyanolyan jól éreztük magunkat, mint ahogy azt Beauty Boutique-éktól már megszokhattuk.

A szépségszigeten ezúttal is megszépültünk, mialatt a divatbemutatót vártuk, bár az átváltozási lehetőséggel ez alkalommal kevesebben éltek, mint máskor. Maga a ruhashow ismét későn, majdnem éjfélkor vette kezdetét – most Dukai Regina házigazda nélkül, a hölgyet viszont már láttuk ugyanazon a csütörtöki estén pár órával korábban, a Sugarbird rendezvényén.

Nagy Eszter kollekciója testhezálló, rövid, selyemfényű dresszekből állt - magára a fazonra viszonylag kevés változatot láttunk. A vissza-visszatérő ruhaforma azonban több kreatív díszítéssel karöltve újult meg a lányokon: ugyanazon a padlizsánszínű alapruhán más és más, de mindenképpen tetszetős stílust érnek el a hosszú rojtok a modern, deréköves megoldással együtt, mint ahogy a felsőrészen élénk színű, mégis elegáns csipkével ellátott rátétek is.

A vidám pink különböző árnyalatai mellett a nyugodt kék és zöld színek is kellemes tavaszi hangulatot varázsoltak a kifutóra. Kis fazonmódosításokkal ugyanaz az alapötlet ismét több stílusban valósulhatott meg: aszimmetrikus vállmegoldással és rávarrt mintákkal éppúgy ízlésesen trendi hatást érhetünk el, mint szolid V-alakban dekorált dekoltázsú viselettel, vagy derékfűzős-rojtos elemmel dúsított outfitünkkel is.

A dizájner stílusérzékét dícséri, hogy modelljeire nem aggatott az összhatást zavaró, feltűnő ékszereket, csinos dresszei ugyanis önmagukban is megállták a helyüket. A finom szatén anyagok - feltuningolva különböző dekorációkkal - pont kellő egyediséget hordoztak magukban ahhoz, hogy elég volt a magassarkút a ruhához illő masnis pokapánttal díszíteni; mindezt bölcsen, a színharmónia fenntartása érdekében.

A kellemes kollekciót könnyű csütörtök esti buli követte a Creol bárban, ahol a divatbemutató után a partyzók rögtön homogén masszává alakultak: modellek a nézőkkel, nézők a kifutón, együtt, jókedvűen, táncolva.

Doroszlai Beáta

Fotók: fashionfave.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Mintákkal és virágos illatokk...

A Lenor Fashion Bemutatón találkozhattunk tavaszi-nyári színekkel és illatokkal»»

Kő, papír, olló – Manie...

Kemény, mint a kő, tiszta, mint a papír, és mindenképpen hordható volt az idei kollekció!»»

Léber Barbara Haute Couture 2...

Estélyi ruha kollekció és hazánk eddigi legértékesebb öltözéke egy este.»»

Színház az egész világ

Őszi divathetek az Allee bevásárlóközpontban»»

Őszi levélhullás a Reservedné...

Új üzletet nyitott a lengyel márka, ezúttal a Váci utcában.»»

Nyárbúcsúztatás a Magentával

Szabadtéri divatbemutató a Bazilikánál.»»