Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 17.

Little satin dress Nagy Esztertől

Nagy Eszter miniruha-kollekcióját láttuk a Beauty Boutique áprilisi buliján.

Sajnáljuk, hogy kihagytuk a márciusi BB partyt, hiszen az április 14-i eseményen is ugyanolyan jól éreztük magunkat, mint ahogy azt Beauty Boutique-éktól már megszokhattuk.

A szépségszigeten ezúttal is megszépültünk, mialatt a divatbemutatót vártuk, bár az átváltozási lehetőséggel ez alkalommal kevesebben éltek, mint máskor. Maga a ruhashow ismét későn, majdnem éjfélkor vette kezdetét – most Dukai Regina házigazda nélkül, a hölgyet viszont már láttuk ugyanazon a csütörtöki estén pár órával korábban, a Sugarbird rendezvényén.

Nagy Eszter kollekciója testhezálló, rövid, selyemfényű dresszekből állt - magára a fazonra viszonylag kevés változatot láttunk. A vissza-visszatérő ruhaforma azonban több kreatív díszítéssel karöltve újult meg a lányokon: ugyanazon a padlizsánszínű alapruhán más és más, de mindenképpen tetszetős stílust érnek el a hosszú rojtok a modern, deréköves megoldással együtt, mint ahogy a felsőrészen élénk színű, mégis elegáns csipkével ellátott rátétek is.

A vidám pink különböző árnyalatai mellett a nyugodt kék és zöld színek is kellemes tavaszi hangulatot varázsoltak a kifutóra. Kis fazonmódosításokkal ugyanaz az alapötlet ismét több stílusban valósulhatott meg: aszimmetrikus vállmegoldással és rávarrt mintákkal éppúgy ízlésesen trendi hatást érhetünk el, mint szolid V-alakban dekorált dekoltázsú viselettel, vagy derékfűzős-rojtos elemmel dúsított outfitünkkel is.

A dizájner stílusérzékét dícséri, hogy modelljeire nem aggatott az összhatást zavaró, feltűnő ékszereket, csinos dresszei ugyanis önmagukban is megállták a helyüket. A finom szatén anyagok - feltuningolva különböző dekorációkkal - pont kellő egyediséget hordoztak magukban ahhoz, hogy elég volt a magassarkút a ruhához illő masnis pokapánttal díszíteni; mindezt bölcsen, a színharmónia fenntartása érdekében.

A kellemes kollekciót könnyű csütörtök esti buli követte a Creol bárban, ahol a divatbemutató után a partyzók rögtön homogén masszává alakultak: modellek a nézőkkel, nézők a kifutón, együtt, jókedvűen, táncolva.

Doroszlai Beáta

Fotók: fashionfave.com


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«45678910»

F&F 2012 ősz-tél

Gyakorlatilag Prágából jelentjük»»

City Wave Collection 2012

Nagyvárosi lüktetés ihlette LACCA divatbemutató!»»

Léber Barbara Beach Couture

Léber Barbara második fürdőruha showja eldurrant a Millenárison.»»

By Me 2012 SS Matyó és kalocs...

Tényleg divat a magyar»»

Múzsájuk: a szenvedély

Az 1975 tervezői bemutatták 2012-es tavaszi-nyári kollekciójukat.»»

Nanushka divatbemutató

Átgondolt, remekül felépített kollekciókat láthattunk Sándor Szandra divatbemutatóján.»»