Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. április 18.

Csilli-villi cukormadarak idén nyáron is

Csillogás, fodrok, minták, díszek és sok-sok műszál - ezek közül minden ruhadarabon legalább egy elem képviseltette magát a Sugarbird 2011-es tavaszi-nyári kollekciójában, amelyet a Mix bárban tekinthettünk meg 2011. április 14-én.

Mind az öt Sugarbird-múzsa bemutatta ruhakölteményeit az Eiffel-téri klubban, de a sztártervezőkön kívül további celebeket is elhozott a közönségnek a divatbemutató.

A túlontúl tömött szórakozóhelyen játékkal próbálták fokozni a kedélyeket a show kezdetéig, de a késés és a hatalmas tömeg inkább feszültséget, mint örömteli várakozást váltott ki belőlünk. Mire végre kezdetüket vették a produkciók, annyi néző gyűlt a helyszínre, hogy szinte a modelleknek kellett kikerülniük a hely híján a kifutóra hajló fotós hadat.

Dukai Regina

Dukai Regina többnyire derekat hangsúlyozó, női vonalakat érvényesítő dresszeket tervezett. Több párducmintás anyag is felbukkant, egyszínű matériák esetén pedig a formák testesítették meg a kreativitást.

Horváth Éva

Horváth Éva a kislányosan csinos és a nőiesen elegáns kompozíciók keveredését prezentálta outfitjein, amelyekből utcai és alkalmi hordásra is való viseletekből is bőven láttunk választékot a kifutón, többször is nagy rózsás kitűzővel kiegészítve.

Zimány Linda

Zimány Linda kollekcióját a vagány, sportos-csajos elemek dominanciája jellemezte leginkább, laza fazonokkal, főként latex és műbőr, rugalmas anyagokkal. A ruhák között egy-két indiánlány-stílusú outfit is szerepelt, rojtjaival bájosabbá téve a viseleteket.

Debreczeni Zita

Csábító,  de kifinomult ruhakölteményeket láttunk Debreczeni Zita kollekciójában, melyben több élénk szín is képviseltette magát a klasszikus fekete-fehér árnyalatok mellett. A kínálat nem csak a fazonokat, de a ruhafajtákat tekintve is bőséges: kabátkától overálon át dresszig több opciót is megtekinthettünk a show-n.

Bódi Sylvi

Csipkék, masnik és selymek uralták Bódi Sylvi kínálatát, így e blokkban főleg romantikus ruhadarabokat láttunk a kifutón. E három elem mindenfajta kombinációja, egyszerűbb és extrább kivitelezésben egyaránt megjelent előttünk a változatos stílusú outfiteken.

Zene füleinknek

Nem csak a látványról, de a hangzásról is igyekeztek gondoskodni a szervezők: Tóth Gabi, a Summer Sisters, Shodeinde Dorka, Détár Enikő, Fésűs Nelli és Jadinek Judit is énekelt egy-egy számot a műsor során. Lelkes tapssal hálálta a közönség a produkciókat, azonban egy hónapon belül ez volt a harmadik divatbemutató, ahol a nyári lányokat pontosan ugyanazon dal előadására kérték, így ez kicsit elcsépeltnek bizonyult.

Mesébe illesztett show

Értékelendő a próbálkozás, hogy kreatív módon egy mesébe illesztve tagolták a divatbemutató különböző kollekcióit, azonban a blokkok között elhangzó részletek a cukormadarakról és a nőket hajkurászó huncut Józsi bácsiról – talán szerencsénkre? – nem hallatszottak jól a tömegben. Elismerjük viszont, hogy mókás ötlet volt a show végén a kifutón táncikáló, a végigvonuló modellek után fejét kapkodó Józsi bácsit bevonni a műsorba.

Mesekollekció és szülinap

Az idős, bajszos úron kívül további különlegessége volt az estének, hogy kislányos, hétköznapi-sportos viseletekkel bővült a Sugarbird-kínálat, így több, kockásfülű nyulas mintával ellátott aranyos viseletet is bemutatott egy-két ex-villalakó, sőt, Dopeman is megjelent a színpadon, szintén nyuszis felsőben.

A show-t követő partyhoz jó alaphangulatot teremtett az esemény záró részét képező szülinapozás, Bódi Sylvi ugyanis a bemutató előtt pár nappal töltötte be a 30. életévét. 

Hatalmas tortával így őt is együtt köszöntötték a fellépők, a modellek, a tervezők, Jagasics V. Csonka Hedvig üzletvezető, valamint a nézők is a bemutatott kollekció ünneplése mellett.

Doroszlai Beáta

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»