Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. május 18.

LV helyett MV a leendő divatdiktátor?

Meglepően jó ruhákat tekinthettünk meg a Creol Bár kifutóján 2011. május 13-án, ahol Magdolna Veronika mutatta be idei tavaszi-nyári kollekcióját. Örömmel látnánk viszont egy nagyobb divatshow keretein belül is e darabokat!

Ezúttal nem Beauty Boutique, hanem „Thank God it’s Creol’s Day” elnevezéssel rendeztek divatbemutatóval egybekötött partyt a Roosevelt téri szórakozóhelyen, ahol a szerencsétlenséget jósló péntek 13. is kifejezetten szép show-val ért véget.

Éjfélre már népes tömeg nézte végig az outfiteket, amelyek között az elegancia minden fokozatára találtunk különleges, de mindvégig a szolid ízlés határán belül maradó ruhadarabokat.

A kollekció - figyelembe véve az aktuális trendeket - megörvendeztet minden overálkedvelőt, hiszen az egyberuha egész rövid, térdig érő vagy bokát fedő változatban is képviseltette magát, de az exkluzív megjelenés biztosítása érdekében mindig puha szatén és selyem anyagokból valósult meg.

A konszolidáltabb fazonok iránt rajongók igényeit elégíthetik ki a maxiruhák, amelyek egyszerű, pántnélküli, derékövvel díszített vagy combot felfedő, csipkebetétes, nyakbakötős megoldásokkal egészülnek ki. Ha irodába is viselhető ruhát keresünk, erre például az ejtett vállú, térdet épp fedő dressz nyújthat megoldást.

A bulisabb megjelenésről is gondoskodott a tervezőnő merészebb megjelenést biztosító viseleteivel, amelyek között találunk nagy mintákkal ellátott, színes pamutdarabokat, de vérvörös, rózsával díszített ruhakülönlegességet és csábosan nőies, halványpink minidresszt is.

A fél órás show-t követően pár kérdés erejéig sikerült elkapnunk a dizájnert, hogy kifaggassuk bemutatott ruháiról. Így tudtuk meg, hogy a szerelem inspirálta Szebeni Magdolna Veronikát az  üde, romantikus stílusú kollekció megalkotásakor, amelyben megvannak saját kedvenc darabjai is. A tervezőnő leginkább a rózsaszín miniruháját szereti, de közel áll szívéhez minden olyan outfitje is, ami szabásával egy testrészre irányítja a figyelmet, kerüljenek így fókuszba akár a lábak, akár a vállak. Tudja, hogy az overálok nem mindenki tetszését nyerik el, de ő akkor is imádja a véleményeket megosztó egyberuhákat, éppúgy, mint a lebegő, nagyobb ruhakölteményeket is. Büszke jellegzetes "kiegészítőire", a kamáslikra is, amelyek bármilyen magassarkúra ráhúzva harmonizálni tudják a cipőket a ruhák színével.

Megtudtuk továbbá a kollekcióról azt is, hogy bár haute couture ihletésű darabokról van szó, az outfitek egy kis áttervezést követően prét-a-porter irányba változtak, hogy eladható verziót tekinthessen meg a nagyközönség. A gyöngyök helyett inkább strasszok felhasználásával elérhetőbb árakon, de mégsem tömeggyártásban tudják így e viseleteket megfizethetővé tenni a vevőknek.

A rendezvényen az idei kollekció bemutatása mellett egyúttal azt is bejelentette az MV márka, hogy másnaptól lehet webshopjukon bejelentkezés alapján személyre szabott ruhákat rendelni.

Kellemes csalódást okozott a péntek 13-ai este: boszorkány- és fekete macskás jelmezek helyett igazán igényes ruhadarabokat láttunk a kifutón, a fél órás show-n felvonuló szinte minden ruhadarab elnyerte tetszésünket. A kezdeti bizonytalanságuk után a modellek is magabiztosan, összehangoltan vonultak végig a V-alakú kifutón, a ruhák terén pedig a mennyiség szerencsére nem nyomta el a minőséget: minden outfit színvonalas, exkluzív, egyedi volt. Reméljük, e sikerek után kinövi a divatmárka ezt a helyszínt, és hamarosan viszontlátjuk egy nagyobb, nívósabb divatbemutatón is az MV kollekciót. A rendezvényen meggyőződtünk róla, hogy több bemutatott outfitjével is méltó lehet a dizájner arra, hogy közismert divattervezők nyomdokaiba lépjen...

Doroszlai Beáta

Fotók: BB Photography


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»