Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. október 10.

1975 by Cole

Természetesség, kényelem és letisztultság, valamint modern vonalvezetés - kimondva ezek a kulcsszavak jellemezték a 2011. október 8-i divatbemutatón látott darabokat.

Magunkban azonban azt állapítottuk meg, hogy az 1975 by Cole idei őszi-téli kollekcióját egy másik szóban tudnánk összefoglalni: gyakornoklányos. És ezzel nem kritizálni akarjuk a  gumicsizmával viselt ruhadarabokat, mert nincs semmi baj azzal, ha valami mentes a giccstől és az extravaganciától, de leginkább tényleg bájos, szolid, fiatal egyetemista lányokon tudnánk elképzelni az itt látott cuccokat.

Pamutból és gyapjúból készült, nagyon egyszerű, de trendi elemeket felhasználó outfitekből tevődött össze a repertoár, szigorúan ragaszkodva a fekete, fehér és szürke, valamint esetenként a sötétkék és nude árnyalatokhoz.

A kollekciót a ’60-as évek divatja inspirálta, ennek jegyében a letisztultság, és mindeközben a jól kombinálhatóság érvényesült a ruhákon. Ha jobban megfigyeltük a bemutatott termékeket, láthattuk azonban, hogy a visszafogottsággal mégis részleteiben igen aprólékosan kidolgozott kisruhák párosultak.

Kevésbé volt kidolgozva viszont az ütemezése a show-nak, hogy magáról a rendezvényről is szóljunk pár szót. Az igényes bútorszalonban megtartott divatbemutató bő fél órás késéssel indult – ezt már akár meg is szokhattuk volna, viszont azon meglepődtünk, hogy nem ment valami gördülékenyen a program... Kissé elnyújtották a show-t azzal, hogy túl nagy szünetet tartottak a lányok kifutóra lépése között. (Ezenfelül szokatlan volt Kupi Szimonettát új szerepben látni a rendezvény végén; ezúttal nem modellként, hanem a márka mindeneseként, de persze ez is jól állt neki.)

Györe Nikoletta tervezőnő új kollekciójának minden egyes termékét ajánlani tudjuk azoknak a nőknek, akik célja fiatalosan, visszafogottan, de divatosan és kényelmesen öltözködni. Akik viszont nem helyes lány, hanem inkább csábos nő stílust szeretnének képviselni, nem biztos, hogy találnak maguknak valót a Hercegprímás utcai butikban.

Doroszlai Beáta

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

A francia mesterek - Elle Fas...

Az Elle magazin Magyarországra csábított három rangos tervezőt és kollekciót!»»

H&M Conscious...

... hogy tudatosan legyünk trendik!»»

Daalarna 2014

Hófehér díszletek között, 34 méter hosszú kifutón végigvonulva kápráztattak el Benes Anita modelljei.»»

Budapest Fashion Night 2014

Csodás ruhák nőknek és férfiaknak a Nagy Ágota Collection 2014-gyel és a Galamb szabósággal»»

Hrivnák Tünde formaruhákat te...

Az új szállodai formaruhák üzenete a régi korok és az új idők értékeinek összefonódását jelzi.»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Hordható sikk Nanushkánál, mesteri szabások a Use-nál, kreatív kalapok az Anda kifutóján.»»