Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2011. október 15.

Egymillió kabát Ille-Ollától!

Mutasd, hogy áll! – fordult hozzám Illéssy Lenke az Ille-Olla rendhagyó divatbemutatóján, ahol a szokásostól eltérően nem divatmodelleken, hanem saját magamon és a többi hölgyvendégen néztem meg a márka idei őszi-téli kabátkollekcióját.

A „modellkedés” után egy pár percre dizájnerek lehettünk néhány laptop segítségével... Így megtudtuk, hogy az amúgy is széles kabátkínálat még sokszínűbbé bővül: az Ille-Ollának mostantól elérhető új honlapja, ahol interaktív módon magunknak tervezhetjük meg a kívánt kabátunkat – összesen körülbelül egymillió variációban!

A weblapon kiválasztható, milyen színű, hosszúságú, formájú, záródású és mekkora legyen az álomkabát, de mi dönthetjük el a gombok/cipzárok típusát, számát és elhelyezkedését, valamint a gallér, az ujjak és a zsebek méretét, fazonját is.

Aki a hagyományos vásárlás híve, nem csak webkettes módszerrel tud új kabáthoz jutni. Az Ille-Olla márkaüzletében természetesen megtapinthatóak, felpróbálhatóak a kollekció modelljei, így nem kell kivárni azt a két-három hetes időszakot sem, amíg az egyedi, rendelésre készített termékek elkészülnek, hanem rögtön haza is lehet vinni a kiszemelt kabátot.

A 2011. október 5-én megtartott sajtótájékoztatón és divatbemutatón mi az új kollekció darabjait nézhettük meg, majd fotóztak le az általunk kiválasztott kabátokban. A kreatív kabátok lekerekített négyszög alakúak, gyapjúból készültek, a fekete, szürke, barna és drapp színek mellett élénk piros, lila és zöld árnyalatokban is kaphatóak. A dizájner négy stílust álmodott meg, így romantikus, sportos, klasszikus és extravagáns megjelenést is varázsolhatunk magunknak az Ille-Olla viseletekkel.

A tervezőnőtől megtudtuk, hogy a későbbiekben tovább fogják bővíteni a repertoárt a kabátokon kívül egyéb ruhadarabokkal; a felöltők anyagával és színével megegyező kis borítéktáskákra már láttunk is példát. Addig pedig, míg Illéssy Lenkéék megmutatják új termékeiket, avanzsálj Te is tervezővé az ille-olla.hu-n, vagy válj modellé a butikjukban! És aztán mutasd, hogy áll!

 Doroszlai Beáta

Fotók: Ille-Olla


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

A francia mesterek - Elle Fas...

Az Elle magazin Magyarországra csábított három rangos tervezőt és kollekciót!»»

H&M Conscious...

... hogy tudatosan legyünk trendik!»»

Daalarna 2014

Hófehér díszletek között, 34 méter hosszú kifutón végigvonulva kápráztattak el Benes Anita modelljei.»»

Budapest Fashion Night 2014

Csodás ruhák nőknek és férfiaknak a Nagy Ágota Collection 2014-gyel és a Galamb szabósággal»»

Hrivnák Tünde formaruhákat te...

Az új szállodai formaruhák üzenete a régi korok és az új idők értékeinek összefonódását jelzi.»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Hordható sikk Nanushkánál, mesteri szabások a Use-nál, kreatív kalapok az Anda kifutóján.»»