Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. március 9.

Budapest Fashion Nights - 2012

2012-ben 10. alkalommal került megrendezésre a Budapest Fashion Nights, a hazai divatszakmát népszerűsítő rendezvénysorozat. A tíz BFN tíz olyan estét teremtett a magyar divatélet számára, amely összehozta a tervezőket, fotósokat, sminkeseket, fodrászokat, modelleket; szakembereket és lelkes fashion-rajongókat, mindazokat, akik szívükön viselik az itthoni divat sorsát. A Budapest Fashion Nights egy olyan társadalmi esemény, amely immár hosszú évek óta alkalmat szolgáltat arra, hogy kellemes, kötetlen keretek között beszélhessünk a magyar divatkultúráról.

Idén ismét a Boscolo Budapest adott otthont a BFN-nek, amely 2012-ben immár harmadjára biztosította, hogy egy igazán patinás és egyben trendi helyen találkozhassanak a divatszakma képviselői és szerelmesei.

A tíz kerek szám, a tízedik alkalom mindig különleges, a szervezők mégsem készültek nagy attrakcióval. Ezt a rendezvényt ugyanolyan lelkiismeretesen, ugyanolyan elhivatottsággal és lelkesedéssel készítették elő, akárcsak az elmúlt kilencet. Mert a színvonal állandó, a téma iránti szeretetük pedig örök, legyen szó az első, a negyedik vagy a tízedik BFN-ről. Az elmúlt években általuk olyan nagynevű tervezői márkák mutatták be kollekcióikat, mint az Art’z Modell, Daalarna, Márton-Végső, Orlando, Stumpf Imre, Sziráczky Brigitta, Tóth Mónika vagy TrüffELLE.

A rendezvénysorozat legújabb állomásán Márton-Végső, a NOS Collection és Stumpf Imre bemutatóival kedveskedtek a vendégeknek egy igazán exkluzív fashion party keretén belül. Három olyan tervezői márkával, akik ugyanazt a minőséget képviselik, akárcsak maga a Budapest Fashion Nights.

Márton-Végső

A Márton-Végső tervezőpáros tagjai, Márton Rózsa és Végső Gizella a kezdetektől szimbiózisban élnek és dolgoznak. Sorsszerűen kerültek egy padba az egyetemi évek alatt és azóta is elválaszthatatlanok.

Munkájuk a személyiségükből fakadó kettősség kiegyensúlyozott elegye, inspirációikat a plasztikus formák, a mozgás harmóniája, a fény-árnyék játéka és az építészeti kidolgozások adják.

NOS Collection

Nagy Orsolya, a NOS Collection tulajdonosa és tervezője olyan stílust és márkát kívánt teremteni, amelynek segítségével a nők igazán nőiesek, sikeresek és stílusosak lehetnek.

Nem célja meglovagolni a nagy divathullámokat, hanem időtállóságra és hordhatóságra törekszik finoman alkalmazkodva az aktuális trendekhez. Alkalmi ruhái olyan hölgyek számára készülnek, akik valami rendhagyóan kifinomultra, megragadóan különlegesre vágynak.

Stumpf Imre

Stumpf Imre ruhakészítőként és nem divattervezőként aposztrofálja önmagát. Számára a legfontosabb, hogy egy ruha szabászatilag tökéletes legyen és egyénre készült, mert a jó szabás az igényesség egyik alapeleme.

Mindig is vonzódott a régi idők hagyományaihoz, azok meghatározó elemeihez, így ruháinak alaphangulata egészen a békebeli időszakig nyúlik vissza, öltözékeiben pedig ott rejtőzik egy csipetnyi francia stílus.

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»