Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2012. október 11.

Színház az egész világ

Van miért várni az őszt. Az, hogy plázába mehessünk, amikor véget ér a nyár, nem elég jó indok ahhoz, hogy örüljünk a hűvös napok beköszöntének. De az, hogy kezdetét veszi a divatbemutatók szezonja, amelyekből a bevásárló-központok is kiveszik a részüket, már megállhatja a helyét.

Ha október, akkor az Allee mindent megtesz azért, hogy kapuin belülre csalogasson. És ha még divatbemutatót is tartanak, akkor szíves örömest megyünk. Korábbi tapasztalatainkból kiindulva pláne - most is számítottunk arra, hogy szuper táncosok, vidám hangulat és stílusos outfitek várnak minket a show-kon.

Idén a "Színház az egész világ" téma köré építi produkcióit a pláza, így láthatunk részleteket a Hamletből, a Macskákból, a West Side Story-ból, a Rómeó és Júliából, a Chicagóból és az Operaház Fantomjából is. A felvonások úgy vannak felépítve, hogy a dallamok, a mozdulatok, a ruhák egyaránt az adott színdarabot képviselik.

A látványos, és ingyen megtekinthető előadások október 12-14. között várják az áruház látogatóit, akik 5000 forintos vásárlással kétszemélyes, Broadway-jegyet is tartalmazó New York-i utat nyerhetnek, de a Nemzeti Színház múltját és jelenét interaktív formában bemutató tárlatot is megnézhetik. 

A mozgalmas koreográfiák mellett ha még valakinek a figyelme a ruhákat is engedi megnézni, az ATTITUDE, BACI LINGERIE, C&A, GAS, INTERSPORT, J. PRESS, JACKPOT&COTTONFIELD, LEGENDS, LEVI'S, MARKS&SPENCER, MAYO CHIX, NEW YORKER, PEPE JEANS, PROMOD, TRIUMPH, valamint a VAN GRAAF legújabb kollekcióiból is ízelítőt kap.

A divatbemutatók időpontjai: 

október 12.

16h

18h

 

október 13.

14h

16h

18h

október 14.

14h

15.30h

17h

Csaknem 100 négyzetméter színlap és plakát, maszkok, díszletek, makettek, rézkarc, egyéb színháztörténeti emlékek, valamint a Nemzeti Színház előadásait beharangozó rövidfilmek várják a színház világa után érdeklődőket 2012. október 15-ig az Allee Bevásárlóközpontban. A nemzet színházának nemcsak fontos színháztörténeti pillanatai jelennek meg a kiállításon, hanem mindaz a titok és csoda, mely a színház világát kíséri. Az interaktív kiállításon a látogatók megismerkedhetnek az Ember tragédiája, a János vitéz vagy a Sárga liliom című színművek jelmezeivel, kellékeivel, díszleteivel, betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé, a gyermekek pedig az interaktív szigeteken a díszlet- és jelmezkészítés, a tervezés, a színházi sminkelés műhelytitkait leshetik el.

Szórakozni és művelődni is irány az Allee - ha van színvonalas esemény, olyankor bizony nem ciki plázázással tölteni a szabadidőt!

Doroszlai Beáta

Fotók: Allee


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Csinos, csibész La Masni

Bemutatta 2012-es kollekcióját a La Masni!»»

My Very First Collection

Julia Horvath divatbemutatója a Fashion Caféban.»»

Don't forget to be AWESOME

Ízelítő a Modart világából.»»

By Me Vadász Kollekció - 2012...

A vadászatért is rajongó Sissy császárné kosztümjei ihlették Hrivnák Tündét.»»

Időtálló elegancia Frank Adél...

Fiatalos lendület és ősi technikák a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióban!»»

F&F 2012 ősz-tél

Gyakorlatilag Prágából jelentjük»»