Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2013. február 23.

Mintákkal és virágos illatokkal hódítunk idén 

Tavaszi/ nyári divat- és illattrendek a Lenor Fashion Bemutatón


A tavaszi ébredéskor nem csak a természet születik újjá, de testünk, lelkünk is felfrissül a téli álom után. Ilyenkor bátrabban nyúlunk a színekhez és az intenzív illatokhoz, amely önbizalmunkra és társas kapcsolatainkra egyaránt pozitív hatást gyakorol. Többek között ezekről az aktuális témákról, divat és illattrendekről beszélgettek a szakértők: többek között dr. Almási Kitti, pszichológus, Fogt Linda, stylist és Léber Barbara divattervező, a Lenor 7 Nap Frissesség Próba Fashion Bemutatóján.


Az eseményen Léber Barbara keltette életre a legújabb trendeket, könnyed, elegáns és rendkívül nőies kollekciói a Lenor öblítőcsalád új illatait idézték meg: a friss és légies Spring, a vibráló energiával és bájos nőiességgel teli Magnifique, valamint az új Lenor Tropical Fresh illata, az egzotikus aromák, mint a szantálfa, ibolya és rózsa párosításával.

„A tavasz egyik nagy slágere a púderszínek használata, és ami elsőre talán meglepőnek tűnik, a fekete illetve a fehér színek kombinációja, amivel igazán drámai hatást érhetünk el” – árulta el Fogt Linda, stylist a legújabb tavaszi divattrendekről.

A parfümöknél a virágalapú illatok használata jellemző a tavaszra, amely a párkapcsolatokra is jótékony hatással van. 

Lenor Fashion  

„Ugyanúgy, mint a természetben a virágillattal bizony a csábítást szolgálja, és a jól megválasztott illattal is magunkhoz csalogatjuk az ellenkező nem tagjait.  A túlzott parfümözési szokások azonban a visszájára is fordulhatnak, hiszen gyakran előfordul, hogy olyan oldalunkat hangsúlyozzuk ki, ami nem is igazán mi vagyunk. Ha például egy szexi és csábító illattal hívom fel magamra a figyelmet, miközben teljesen más az attitűdöm, akkor nem csak kényelmetlenül fogom érezni magam a szituációban, de a partneremet is félrevezetem” – tette hozzá dr. Almási Kitti.

 Idén azonban senkinek sem kell lemondania a virágokról, a nyár egyik kedvenc trendje ugyanis a virágos minta, és azok kedvünk illetve fantáziánk szerinti párosítása.

A mintás darabok kombinálása izgalmas kihívás. Sokan félnek kipróbálni pedig a jól eltalált, rendhagyó párosítás feldobja régi darabjainkat és igazán egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

Lenor FashionLenor Fashion 

„Amire a minták mellett fontos odafigyelnünk, az az anyagok kombinálása. Főleg nyáron, amikor érdemes könnyű, légies darabokat választanunk, amelyek a frissesség benyomását erősítik. A nagy melegben a súlyos parfümök használata helyett pedig a legfontosabb a ruhák friss illata, amely egész nap során végigkísér” – osztott meg egy-két stílustippet Fogt Linda.

Dr. Almási Kitti azt is elárulta, hogy a kellemes, frissen mosott illatú ruhát viselő személy tudat alatt sokkal összeszedettebb, ápoltabb és tisztább benyomást kelt bennünk, mint mások. Az ápoltság pedig minden más szempontnál, még a szépségnél is fontosabb a szimpátia választásaink során. Így valóban érdemes odafigyelnünk, hogy milyen illatú ruhát viselünk, hiszen az első benyomást csak egyszer tehetünk.

 

Székely Krisztina

Forrás: Merlin Communications


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
1234567»

Fashion Week Budapest

Mindig is úgy gondoltam, hogy a Toni&Guy FashionWeek a magyar divatélet legrangosabb eseménye kis hazánkban. Az...»»

MQ Vienna Fashion Week

Pár héttel ezelőtt levelet kaptunk a bécsi thai nagykövettől… Bécsi Divathetek négy thai származású divetterv...»»

FF 2014 AW Fashion Show, Lond...

Itthon kevés brand jár el úgy, mint az igazán nagyok. Nem is gondolnátok, hogy egy olyan márka, mint az F&F, mek...»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

A Toni&Guy FWB második részében az ANDA, a Nanushka és a USE Unused kollekcióját mutatjuk be!»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Toni&Guy Fashion Week Budapest már harmadik alkalommal! Természetesen Mi is ott voltunk!»»

A magyar delegáció - Elle Fas...

A Nubu, Kata Szegedi és Dori Tomcsanyi mutatta be nekünk SS kollekcióját!»»