Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2013. március 9.

Daalarna – 2013 SS

Idén is a VAM Design Center adott otthont a Daalarna legújabb kollekciójának. Rengeteg ruhát vonultatott fel a tervező, Benes Anita, mi pedig elképzeltük magunkat bennük Tiffany gyűrűvel a kezünkön, és Chuck Bass-szel az oldalunkon. Gyertek, álmodozzatok velünk ti is!

 

Színes álmok

A bátrabb menyasszonyok, ahogy tavaly, úgy idén is választhatnak a színes esküvői ruhák közül. De akár lehet ez az éjfél utáni szettd is, csak figyelj rá, hogy a mély dekoltázsú, vagy inkább a hátat szabadon hagyó ruha áll-e neked jobban. Választhatsz a narancsos rózsaszín árnyalaktól kezdve egészen a majdnem pink színekig, az egyenes vonalvezetésű selyemruháktól a rövid és elöl mélyen kivágottakig.

A ókori görög asszonyok viseletét idéző darabok ezúttal sem maradtak el. Láthattunk több ombre darabot is, ami idén sem fog kimenni a divatból!

 

Az ekrü idén is hódít

Rengeteg anyagot használt fel a tervező egy-egy darabnál, de mégis úgy éreztük, hogy leheletkönnyűek a ruhák, csak úgy suhantak benne a modellek – talán ez az egyik legismertebb védjegye Benes Anitának. Az ekrü ruhákon is ezt láttuk, még ezen a gazdagon díszített estélyin is.

Az örök szexi csipke

A következő etapban a tervező csipke brokátos fűzőket vonultatott fel, melyek a tavaly őszi trendet, a barokk kor stílusjegyeit idézte fel számunkra. Újra kijöttek ezek a modellek, de már a derekakra kötött egy-egy szoknyával. A lábakat szabadon hagyják ezek az esküvői ruhák, ezért ha büszke vagy rájuk, mindenképpen mutasd meg őket a násznépnek!

Fodrokkal díszítve

Egy egyszerű vonalvezetésű, hosszú ruhát egy kis fodorral lehet a legjobban feldobni. De ha fodros szoknyára vágysz a Nagy Napon, akkor azt is megtalálod a kollekcióban, méghozzá strasszkövekkel díszített felsőrésszel. Ráadásul a Daalarna ruhák különlegessége, hogy a legtöbb fűzőt mindenféle szoknyával párosíthatod, mert a szakképzett varrónők azokat szinte láthatatlanul illesztik össze.

Hercegnői tüllben

Minden kislány álma, hogy csupa tüll ruhában lépjen az oltár elé – ezek sem hiányoztak a Daalarna 2013-as tavasz/nyári kollekciójából. Idén is trendi lesz az elöl rövidre, hátul hosszúra szabott szoknya, illetve a színes derékszalag. Ha megtalálod az egyensúlyt a felső és az alsó rész között, akkor már nem is tűnik olyan soknak az a tüll. Bátran válaszd a földig érő tüllfátyolt is, mert attól lesz igazán hercegnői a megjelenésed.

 

Jöttünk, láttunk, visszamennénk, újra megnéznénk!

 

Lazáry Fanni

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

A francia mesterek - Elle Fas...

Az Elle magazin Magyarországra csábított három rangos tervezőt és kollekciót!»»

H&M Conscious...

... hogy tudatosan legyünk trendik!»»

Daalarna 2014

Hófehér díszletek között, 34 méter hosszú kifutón végigvonulva kápráztattak el Benes Anita modelljei.»»

Budapest Fashion Night 2014

Csodás ruhák nőknek és férfiaknak a Nagy Ágota Collection 2014-gyel és a Galamb szabósággal»»

Hrivnák Tünde formaruhákat te...

Az új szállodai formaruhák üzenete a régi korok és az új idők értékeinek összefonódását jelzi.»»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Hordható sikk Nanushkánál, mesteri szabások a Use-nál, kreatív kalapok az Anda kifutóján.»»