Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum
2013. március 9.

Daalarna – 2013 SS

Idén is a VAM Design Center adott otthont a Daalarna legújabb kollekciójának. Rengeteg ruhát vonultatott fel a tervező, Benes Anita, mi pedig elképzeltük magunkat bennük Tiffany gyűrűvel a kezünkön, és Chuck Bass-szel az oldalunkon. Gyertek, álmodozzatok velünk ti is!

 

Színes álmok

A bátrabb menyasszonyok, ahogy tavaly, úgy idén is választhatnak a színes esküvői ruhák közül. De akár lehet ez az éjfél utáni szettd is, csak figyelj rá, hogy a mély dekoltázsú, vagy inkább a hátat szabadon hagyó ruha áll-e neked jobban. Választhatsz a narancsos rózsaszín árnyalaktól kezdve egészen a majdnem pink színekig, az egyenes vonalvezetésű selyemruháktól a rövid és elöl mélyen kivágottakig.

A ókori görög asszonyok viseletét idéző darabok ezúttal sem maradtak el. Láthattunk több ombre darabot is, ami idén sem fog kimenni a divatból!

 

Az ekrü idén is hódít

Rengeteg anyagot használt fel a tervező egy-egy darabnál, de mégis úgy éreztük, hogy leheletkönnyűek a ruhák, csak úgy suhantak benne a modellek – talán ez az egyik legismertebb védjegye Benes Anitának. Az ekrü ruhákon is ezt láttuk, még ezen a gazdagon díszített estélyin is.

Az örök szexi csipke

A következő etapban a tervező csipke brokátos fűzőket vonultatott fel, melyek a tavaly őszi trendet, a barokk kor stílusjegyeit idézte fel számunkra. Újra kijöttek ezek a modellek, de már a derekakra kötött egy-egy szoknyával. A lábakat szabadon hagyják ezek az esküvői ruhák, ezért ha büszke vagy rájuk, mindenképpen mutasd meg őket a násznépnek!

Fodrokkal díszítve

Egy egyszerű vonalvezetésű, hosszú ruhát egy kis fodorral lehet a legjobban feldobni. De ha fodros szoknyára vágysz a Nagy Napon, akkor azt is megtalálod a kollekcióban, méghozzá strasszkövekkel díszített felsőrésszel. Ráadásul a Daalarna ruhák különlegessége, hogy a legtöbb fűzőt mindenféle szoknyával párosíthatod, mert a szakképzett varrónők azokat szinte láthatatlanul illesztik össze.

Hercegnői tüllben

Minden kislány álma, hogy csupa tüll ruhában lépjen az oltár elé – ezek sem hiányoztak a Daalarna 2013-as tavasz/nyári kollekciójából. Idén is trendi lesz az elöl rövidre, hátul hosszúra szabott szoknya, illetve a színes derékszalag. Ha megtalálod az egyensúlyt a felső és az alsó rész között, akkor már nem is tűnik olyan soknak az a tüll. Bátran válaszd a földig érő tüllfátyolt is, mert attól lesz igazán hercegnői a megjelenésed.

 

Jöttünk, láttunk, visszamennénk, újra megnéznénk!

 

Lazáry Fanni

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«2345678»

Kő, papír, olló – Manie...

Kemény, mint a kő, tiszta, mint a papír, és mindenképpen hordható volt az idei kollekció!»»

Léber Barbara Haute Couture 2...

Estélyi ruha kollekció és hazánk eddigi legértékesebb öltözéke egy este.»»

Színház az egész világ

Őszi divathetek az Allee bevásárlóközpontban»»

Őszi levélhullás a Reservedné...

Új üzletet nyitott a lengyel márka, ezúttal a Váci utcában.»»

Nyárbúcsúztatás a Magentával

Szabadtéri divatbemutató a Bazilikánál.»»

Gellért, a divat strandja!

A döntőbe 17 tervező és 4 tervezőpáros jutott. »»