Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. március 12.

Budapest Fashion Night 2014

Elegánsabb és lazább, színesebb és komorabb, szolidabb és extravagánsabb. Egy öltöny is lehet sokszínű. Hát még a menyasszonyi ruhák: hosszú, rövid, kivágott vagy magasan záródó, fényes vagy matt, díszes és letisztult – más és más, de mind imádnivaló. Csodás női és férfi outfitek a Budapest Fashion Night eseményen a Boscolo Roma teremben, hála  a Nagy Ágota Collection 2014 és a Galamb szabóság kollekcióinak.

Kék=fekete

Kék, kék, kék! Égszínkék, türkiz, ibolyakék, pasztellkék, királykék, a szín minden árnyalata menő. Tetőtől talpig, vagy csak a zakón. Vagy csak a nyakkendőn. Vagy csak a csokornyakkendőn. De lehet a nadrágon is, és mondanunk sem kell, hogy ingen is.

 

Bőrbenjárók

A bőr amellett hogy szexi, szupersikkes, elegáns megjelenést biztosít. Ha kis felületen érvényesülhet, annál diszkrétebben éri el mindezt!

Ballonkabátba burkolózva

Nőknek-férfiaknak egyaránt jól áll a ballonkabát. Az örök sláger a homokszínű, de most szürkésfehérben és levendulás-kékesben is remekül mutat.

 

Öltöny, extrákkal

Farmer zakóval, az egyszerre elegáns és laza megjelenésért. Öltöny sportcipővel, a figyelemfelkeltő kinézetért. De ha ennyire nem vagyunk merészek, egy mintás férfiinggel is kibújunk az öltönyös szürke egerek sorából.

 

Maxitól a miniig

Egy esküvői ruha már rég nem feltétlenül kell, hogy hosszú legyen. Ugye, milyen szép, ha elöl megmutatja a lábakat? A merészebbek egészen rövid verziót is választhatnak.

 

Kagylókivágások kora

A legnépszerűbbek a kagyló kivágású ruhák, mindenki maga dönthet, milyen mély kivágást enged meg magának alakja és személyisége.

 

Esküvőre extrákkal

Az ombre nemcsak a hajon, de az esküvői ruhákon is jól mutat. Az extra kifinomultság érdekében kosztümszerű ruhakölteményben is állhatunk az oltár elé. Ha nem számítunk konzervatív nagyikra, akár a szupermini is jöhet! Szinte már kötelező elem: a derékmasni!

Fotók: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Szegedi Kata expresszionizmus és grunge ihletésű kollekciója.»»

Budapest Fashion Nights 2013

Reneszánsz Manier!»»

Marie Claire Fashion Days 201...

Idén is volt Marie Claire Fashion Days, immáron 3. alkalommal! »»

Gellért, a divat strandja!

Azok a csodás '40-es, '50-es évek!»»

Divatbemutató rovarokkal

Rovarmintás ruhadarabok Szilas Ritától»»

Gombold újra!- Már nem csak a...

Idén immár harmadjára rendezték meg a magyar divat egyik legjelentősebb rendezvényét: Gombold újra! Közép-Európa cím...»»