Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. április 12.

Toni&Guy Fashion Week Budapest 1. rész

Immár harmadik alkalommal rendezték meg a Toni&Guy Fashion Week Budapest, a magyar divatélet legnagyobb örömére.

A szervezők idén is Magyarország legnívósabb tervezőit kérték fel, hogy mutassák meg 2014 őszi-téli trendjeit. Számos híresség nem tudott ellenállni a rendezvénynek, többek között Dobó Kata és Mihalik Enikő is jelen volt a divatbemutatók egyikén. A kulisszák mögött című cikkünkben a rendezvény kollekciókon kívüli érdekességeit is összefoglaljuk majd, de addig is nézzük meg, mit álmodtak meg nekünk tervezőink!

KATA SZEGEDI

A Kata Szegedi kollekció különleges ruhakivágásokkal, még egyedibb printekkel, gyönyörű anyagokkal és vonalvezetéssel készített darabokat foglalt magába. Szofisztikált terepmintára emlékeztető anyagokba öltöztette a modelleket, a kollekció másik erős motívumát pedig a félig szőrmés anyag, valamint a szürke és az ezüstösen csillogó világos kék szín képviselte, ugyanakkor a transzparencia is megtalálható volt. A halvány színek mellett megjelent a markáns fekete, a szelíd fehér és nude, valamint az energikusabb piros árnyalat is.  A modellek extravagánsan hűvös sminkje sem volt mindennapi.

A teljes kollekciót itt nézheted meg.

NUBU

A NUBU divatbemutatóján a hatalmas sálak, a bőr részletek és a vagány elegancia hódított. Garam Judit, Kovács Adél és Hajdu Anett, azaz a NUBU csapata korábban már inspirálódott a festészet és az építészet köréből, de a 2014 SS kollekciójukhoz hasonlóan a FW darabokat is a szobrászat ihlette. Míg a tavaszi és nyári kreációkat a Dunaújvárosi Szoborpark acélszobrai, addig az őszi és téli alkotásokat Haraszti István kinetikus szobrász művei ihlették. A hűvös szoborszerű kreációk mellett a tervezők modelleiket sötét sminkek mögé rejtették.

A teljes kollekciót itt nézheted meg.

Je suis belle

A kifutó sötétbe borult a Je suis belle kreációkkal és a little black dress-ek vették át a hatalmat a háromszög geometriájával. Hogy mi jellemzi leginkább a márka 2014-es FW kollekcióját? Határozottan a különleges szabásminta, a még szokatlanabb és bohókásabb szoknyatervezés, mindez a háromszögek sorával fűszerezve. Az elmúlt években lezajló háromszög-őrület, amely a hipszterkultúrát éltette, vagy az ettől elhatárolódó fast fashion háromszög alakú ékszerek is egy magasabb szintre emelkedve visszaköszönni látszanak a 2014-es év FW darabjaiban a Dévényi Dalma és Kiss Tibor által. Tömeg a művészetben - remek megoldás!

A teljes kollekciót itt nézheted meg.

Makra Márta


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«13141516171819»

GUESS divatbemutató 2011 tava...

Laza outfitek és pasztell színek a tavasz tiszteletére.»»

Beauty Boutique Farsangi Karn...

Farsangi divatbemutatóval egybekötött party volt a Creol Bárban, 2011. február 11-én.»»

Bugatti divatbemutató 2011 ta...

A golfos, a tengerész és az üzletember»»

Hajshow+divatbemutató egyben ...

In Hair alkotások és Pinko ruhák egyszerre.»»

Pótszilveszter és divatbemuta...

Le Corset divatbemutatóval egybekötött pótszilveszteri party volt a Creol bárban!»»

A Divatkreátor

Sármán Nóra lett 2010 Divatkreátora. Az eredményhirdetésen jártunk.»»