Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. szeptember 20.

MQ Vienna Fashion Week

Az osztrák thai nagykövet meghívására a bécsi divathét irányába vettük utunkat, amelyet a kirakatoktól hemzsegő, divattól pezsgő város központjában rendeztek meg. A közel egy héten át tartó divatnapokat a kiállítások fűszerezték meg, ahol többek között a Laoni is képviselte magát.


Belépve a kiállítótermekbe egy teljesen más világ ragadott minket magával: finom öltözékekbe, vagy éppen bohókás szettekbe öltözött divatimádó emberek, a légkör tele kreativitással és egyediséggel! Egy Abodi Dóra rajongót is találtunk: a tervező gömb formájú táskákkal ékeskedett.


Hamarosan elérkezett a The next generation show, amelyet mi az első sorban nézhettünk végig. Lakwilai, Pattrick Boyle, Adhoc, Paul Direk thai márkák mutatták be kollekciójukat és ráadásként a Kamlangjai és a Sacict thai selyemből készült kreációkat vonultatott fel.

Lakwilai

A 2015-ös kollekciókat a különösen finom darabok nyitották meg. Lakwilai a csendes eleganciát, a finom nőiséget vonultatta fel a kifutón minőségi munkával, egy csepp modernitással és fodros játékossággal. A közönség már az első darabok kifutóra érkezésekor hatalmas tapssal dicsérte a munkákat! Nem is csoda, egyszerűen gyönyörűek voltak!

Pattrick Boyle

Pattrick Boyle első darabját is hatalmas tapssal és derűvel fogadták. A mókás hangulatú, Mexikó inspirálta, cowboy kalapos és rojtokkal tűzdelt kollekció azonnal levette a lábáról a közönséget. A tervezőpáros egy szokatlan lépéssel is előrukkolt: a zakót rövid nadrággal vonultatta fel a kifutón. A könnyedség, a humor és a korlátnélküliség összpontosult ezekben a munkákban.

Adhoc

A kifutó változékony arcát mutatta nekünk: a metál is helyet kapott a thai sztártervezők kreációi között. Az Adhoc márka tervezői merész kivágásokkal és anyaghasználattal dolgoztak, kreációikban keveredett a rockos és a hip-hop-os vonal.

Paul Direk

A thai tervező a fekete és fehér színeket, valamint a minimalizmust részesítette előnyben, azonban a szokatlan formavilág is helyet követelt a kollekciójában. Kreációiban fellelhető volt saját neve is: a legtöbb forma a designer nevének betűiből állt össze.

Kamlangjai és Sacict

A bemutató végén a nemzetközi hangulat mellett a thai kultúra nyűgözött le minket, thai selyemből készült kreációkkal kedveskedtek számunkra: beborítottak minket a virágok - Kamlangjai kollekcióját végigkísérték az estélyik, az apró, tüllszerű anyagból álló virágfejek és az üdítően élénk színek, színátmenetek.

A legutolsó modell, aki felvonult a kifutón pedig nem más volt, mint a thai hercegnő. Kecsesen és kifinomultan vonult végig, tisztelet övezte mindenfelől. Gyönyörű volt.

Az est hátralevő részét a VIP részlegben töltöttük, ahol belekósolthattunk a thai kultúrába – szó szerint: thai szakácsok gondoskodtak az étvágyunkról, szerencsesütik a jó hangulatról és a szép jövőről, a thai masszőrök pedig a relaxációról.Nagyon színvonalas bemutatónak és állófogadásnak lehettünk tanúi! Hatalmas élmény volt! Köszönjük szépen!

Makra Márta

Fényképezte: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«1234567»

Toni&Guy Fashion Week Budapes...

Szegedi Kata expresszionizmus és grunge ihletésű kollekciója.»»

Budapest Fashion Nights 2013

Reneszánsz Manier!»»

Marie Claire Fashion Days 201...

Idén is volt Marie Claire Fashion Days, immáron 3. alkalommal! »»

Gellért, a divat strandja!

Azok a csodás '40-es, '50-es évek!»»

Divatbemutató rovarokkal

Rovarmintás ruhadarabok Szilas Ritától»»

Gombold újra!- Már nem csak a...

Idén immár harmadjára rendezték meg a magyar divat egyik legjelentősebb rendezvényét: Gombold újra! Közép-Európa cím...»»