Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2014. szeptember 20.

MQ Vienna Fashion Week

Az osztrák thai nagykövet meghívására a bécsi divathét irányába vettük utunkat, amelyet a kirakatoktól hemzsegő, divattól pezsgő város központjában rendeztek meg. A közel egy héten át tartó divatnapokat a kiállítások fűszerezték meg, ahol többek között a Laoni is képviselte magát.


Belépve a kiállítótermekbe egy teljesen más világ ragadott minket magával: finom öltözékekbe, vagy éppen bohókás szettekbe öltözött divatimádó emberek, a légkör tele kreativitással és egyediséggel! Egy Abodi Dóra rajongót is találtunk: a tervező gömb formájú táskákkal ékeskedett.


Hamarosan elérkezett a The next generation show, amelyet mi az első sorban nézhettünk végig. Lakwilai, Pattrick Boyle, Adhoc, Paul Direk thai márkák mutatták be kollekciójukat és ráadásként a Kamlangjai és a Sacict thai selyemből készült kreációkat vonultatott fel.

Lakwilai

A 2015-ös kollekciókat a különösen finom darabok nyitották meg. Lakwilai a csendes eleganciát, a finom nőiséget vonultatta fel a kifutón minőségi munkával, egy csepp modernitással és fodros játékossággal. A közönség már az első darabok kifutóra érkezésekor hatalmas tapssal dicsérte a munkákat! Nem is csoda, egyszerűen gyönyörűek voltak!

Pattrick Boyle

Pattrick Boyle első darabját is hatalmas tapssal és derűvel fogadták. A mókás hangulatú, Mexikó inspirálta, cowboy kalapos és rojtokkal tűzdelt kollekció azonnal levette a lábáról a közönséget. A tervezőpáros egy szokatlan lépéssel is előrukkolt: a zakót rövid nadrággal vonultatta fel a kifutón. A könnyedség, a humor és a korlátnélküliség összpontosult ezekben a munkákban.

Adhoc

A kifutó változékony arcát mutatta nekünk: a metál is helyet kapott a thai sztártervezők kreációi között. Az Adhoc márka tervezői merész kivágásokkal és anyaghasználattal dolgoztak, kreációikban keveredett a rockos és a hip-hop-os vonal.

Paul Direk

A thai tervező a fekete és fehér színeket, valamint a minimalizmust részesítette előnyben, azonban a szokatlan formavilág is helyet követelt a kollekciójában. Kreációiban fellelhető volt saját neve is: a legtöbb forma a designer nevének betűiből állt össze.

Kamlangjai és Sacict

A bemutató végén a nemzetközi hangulat mellett a thai kultúra nyűgözött le minket, thai selyemből készült kreációkkal kedveskedtek számunkra: beborítottak minket a virágok - Kamlangjai kollekcióját végigkísérték az estélyik, az apró, tüllszerű anyagból álló virágfejek és az üdítően élénk színek, színátmenetek.

A legutolsó modell, aki felvonult a kifutón pedig nem más volt, mint a thai hercegnő. Kecsesen és kifinomultan vonult végig, tisztelet övezte mindenfelől. Gyönyörű volt.

Az est hátralevő részét a VIP részlegben töltöttük, ahol belekósolthattunk a thai kultúrába – szó szerint: thai szakácsok gondoskodtak az étvágyunkról, szerencsesütik a jó hangulatról és a szép jövőről, a thai masszőrök pedig a relaxációról.Nagyon színvonalas bemutatónak és állófogadásnak lehettünk tanúi! Hatalmas élmény volt! Köszönjük szépen!

Makra Márta

Fényképezte: Holecz Endre


1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Csinos, csibész La Masni

Bemutatta 2012-es kollekcióját a La Masni!»»

My Very First Collection

Julia Horvath divatbemutatója a Fashion Caféban.»»

Don't forget to be AWESOME

Ízelítő a Modart világából.»»

By Me Vadász Kollekció - 2012...

A vadászatért is rajongó Sissy császárné kosztümjei ihlették Hrivnák Tündét.»»

Időtálló elegancia Frank Adél...

Fiatalos lendület és ősi technikák a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióban!»»

F&F 2012 ősz-tél

Gyakorlatilag Prágából jelentjük»»