Kérlek várjál, a képek átméretezése folyamatban van...
fooldalhirekdivatferfidesignsminkfotokjatekforum

2009. május 17.

Izmos kocka has

Calvin Klein Jeans Divatbemutató

Az idén nem első alkalommal látható Magyarországon a Calvin Klein Jeans tavasz/nyári kollekciója. Elsőként számot adtunk az üzletnyitásról, majd a Rózsakertben tartott bemutatóról. Ezúttal 2009. május 16-án a Sajtófesztivál keretén belül, a Vörösmarty téren láthattunk viszont a dinamikus stílust képviselő, exkluzív sportos darabokat.

 

Street fashion

A Calvin Klein Jeans sportos, mégis kifinomult utcai viselet kínál a hölgyeknek. Az őszi hangulatot megidézve a bemutató első felében esernyővel és vízhatlan kabáttal találkozhattunk, melyek az esős Londonra emlékeztettek. Természetesen egy esős napon mi sem lehet kényelmesebb és praktikusabb, mint egy jól kiválasztott farmer. Mert a farmer örök és mindig lesz mit szeretni benne. Az első szeretetreméltó tulajdonság, hogy sok különböző fazon van belőle, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen alakra megtalálhatjuk a legpraktikusabbat. A másik előnyös tulajdonsága, hogy sokféleképpen variálható. Attól függően, hogy mit veszünk hozzá, lehet teljesen sportos vagy elegánsan sportos a viseletünk. Ezt kihasználva a bemutatón is több stílussal találkozhattunk. A fekete kapucnis pulóver extra sportos, míg a piros, hosszú szabású vászonkabát elegánsabb hatást generált.

A Calvin Klein 2009-es kollekciójában még mindig találkozhattunk koptatott, sőt szaggatott farmerváltozattal is. Úgy tűnik, ez még mindig nem ment ki a divatból?!

A férfi ruhadarabokat a sok izmos, kocka has tette még izgalmasabbá. A modellek ugyanis félmeztelenül, kigombolt felsőkkel léptek a kifutóra, a jelen lévő hölgyek nem kis örömére. Az összeállításoknál ugyan semmi meglepővel nem találkoztunk, mégis megelégedéssel nyugtáztuk: farmer zakóval, még mindig nyerő!

Nap süt, kék az ég

Ne szaladjunk annyira előre az időben!- üzente a második blokk és belecsapott a nyári darabok bemutatásába. Most a jelenlévő férfiak szívét melengették meg a bikini felsős modellek. A farmerből készült sort, a térnadrág és a farmerszoknya idén nyáron is sláger lesz, hozzá pedig jól passzol egy kényelmes póló. A Calvin Klein Jeans bő választékot nyújt a nyári, kényelmes viselet terén. Legyen szó farmerről vagy épp vászonruháról, a lényeg, hogy a meleg időben is jól érezd magad a bőrödben vagy inkább a ruhádban.

Aki pedig fürödni, napozni szeretne, annak sem kell messzire mennie. Bár a bikini kollekció inkább szabványszerűnek tűnt a nyakba akasztós, spagetti pántos példányaival, mégis elegáns darabokat kínált.

A Calvin Klein Jeans a mindennapokra készült, egyszerű, mégis stílusos kollekciót dobott a piacra. Azoknak szól, akik szeretik az igényes, mégis kényelmes, sportos viselet. Szívesen láttunk volna még több fürdőruhafajtát, farmerkabátot és néhány ötletes megoldást, de ennek ellenére igényes, egységes összeállítást mutattak be, ami minden kétséget kizáróan nagyon népszerű lesz a kifinomult hétköznapi stílust kedvelők körében.

 

Szlopóczki Janka

Korábban készült Calvi Klein Jeans fotókat itt találtok.

Bővebb info a kollekcióról:calvinkleinjeans.com


CsibeBaby 2009-06-02
Nekem zakó nélkül is jöhet...
Vaspál Melinda 2009-05-19
Jól mondod Stella! szeretnék egy zakót, amit egy ilyen pasi dob föl:-))Hol lehet ilyet beszerezni?
Stella 2009-05-19
Jajaja.... mennyire feldob egy zakót egy ilyen pasi... ;)
Shoegal 2009-05-19
azt hiszem mondhatom többes számban, hogy: igeeeen!Szeretjük az ilyet!!! :-)

1956 - 2016 divatbemutató a H...

Sajátos módon emlékezett az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából a Hello Baby Bar.»»

Bemutatkozott Magyarországon ...

Az olasz fitokozmetikai világmárka végre Magyarországon is elérhető, már nem csak kozmetikákban! »»

Megérkezett a Yamuna forradal...

Különleges hatóanyagok, holisztikus szemlélet, kimagasló ránctalanító hatás, a hagyományos eljárások és a modern technológia ötvözete.»»

LEVI’SŸ FOTÓVERSENY

Többek között hazaviheted új kedvencedet is, az új 700-as farmert!»»

FashionTime on Facebook
«3456789»

Gellért, a divat strandja!

A döntőbe 17 tervező és 4 tervezőpáros jutott. »»

Csinos, csibész La Masni

Bemutatta 2012-es kollekcióját a La Masni!»»

My Very First Collection

Julia Horvath divatbemutatója a Fashion Caféban.»»

Don't forget to be AWESOME

Ízelítő a Modart világából.»»

By Me Vadász Kollekció - 2012...

A vadászatért is rajongó Sissy császárné kosztümjei ihlették Hrivnák Tündét.»»

Időtálló elegancia Frank Adél...

Fiatalos lendület és ősi technikák a 2012-es tavaszi-nyári kollekcióban!»»